Bu Tasarımlar Çok Fonksiyonel Fonksiyonel

  • 0
  • 1.593
Yazı Boyutu:

22-25 Ocak tarihleri arasında organize edilen sektöründeAvrupa’nın en büyük, Türkiye’nin tek  UFIonaylı fuarı If  Wedding Fashion İzmir 8’nciGelinlik,Damatlık ve Abiye Giyim fuarında fonksiyonel tasarımlar dikkat çekti.

Türkiye’nin önde gelen firmalarından Alchera firmasının genç tasarımcısı  Ela Bozkurt büyük çoğunluğu 2013 İstanbulFashion Week’te sergilenen, 2014 kreasyonlarını görücüye çıkardı.    Siyah, turkuaz, lacivert ve yeşil renklerdenoluşan koleksiyonu ünlü mankenler Özge Ulusoy, Didem Soydan, Hande Subaşı, LarissaGacamer, Ece Begüm Yücetan ve Rönesans Ajans mankenleri tarafından sergilendi.

Fonksiyonel ve reversible tasarımların ağırlıkta olduğu defilede endikkat çeken parça ise Özge Ulusoy’un giydiği oldu. Podyumun ortasındaüzerindeki uzun eteği çıkartıp kısa eteğe dönüştüren Ulusoy adeta şov yaptı. Busezon fonksiyonel kıyafetlerin moda olacağını belirten tasarımcı Ela Bozkurt,“Bayanlar aldıkları kıyafetleri birkaç yerde birden giyemiyor. Bu yüzdenfosnksiyonel tasarımlar ile kıyafetler farklı varyasyon sağlayarakgiyilebilecek” dedi. Ela Bozkurt ile sıkı dost olan ünlü manken Özge Ulusoy daher zaman tasarımlarını sevdiğini ve Avrupa’da ilerleyeceğini söyledi.

 
 
 
 
 
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

Arşiv