Bulutlar yoldaşın olsun…

  • 0
  • 641
Bulutlar yoldaşın olsun…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Gaziemir Belediyesi personeli Fatih Bulut kalp krizi sonucu 46 yaşında hayata veda etti. Zamansız ölümüyle herkesi yasa boğan Bulut için belediye binasında anma düzenlendi.

Gaziemir Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nde görev yapan memur personel Fatih Bulut halı sahada geçirdiği kalp krizi sonucu 46 yaşında hayata veda etti. Evli ve bir çocuk babası olan Fatih Bulut’un ani ölümü yakınları, sevenleri ve belediye personeli üzerinde şok etkisi yarattı. Bulut’un zamansız ölümü tüm sevenlerini yasa boğdu. Ankaralı olan Fatih Bulut’un cenazesi Gaziemir Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından memleketine uğurlandı.

Acımız çok büyük
Tanıyan herkesin sevgisini kazanmayı başaran Fatih Bulut için belediye binasında anma düzenlendi. Törene katılan personel çok erken kaybettikleri mesai arkadaşının ardından gözyaşı döktü. Bulut’un ölümüyle derin üzüntü yaşayan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Çok değerli, çok çalışkan kardeşimiz Fatih Bulut’u genç yaşta kaybetmenin acısını yaşıyoruz.  Ailemizin önemli bir ferdini çok zamansız kaybettik. Acımız çok büyük. Hepimizin başı sağ olsun. Fatih arkadaşımıza Allahtan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Geride kalanlara sabır diliyorum” dedi. Belediye binasının ikinci katında Bulut anısına oluşturulan özel köşeye Başkan Şenol ve belediye personeli karanfiller bırakarak mesai arkadaşlarını andı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv