CAM MERKEZİ İKİNCİ KORUSUNU OLUŞTURDU

  • 0
  • 514
CAM MERKEZİ İKİNCİ KORUSUNU OLUŞTURDU
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Daha önce Çeşme-Ildırı-Kadıovacık'ta bin fidanlık koru oluşturan Cam Merkezi San. Ve Tic. A.Ş., Ege Orman Vakfı ile işbirliği yaparak ikinci korusunu Torbalı-Taşkesik ağaçlandırma sahasında oluşturdu. Oluşturulan “ Cam Merkezi Yorsan 2 Korusu”nda şirket yönetici ve çalışanlarının katılımı ile fidan dikim töreni düzenlendi .

Oluşturulan bin 150 fidanlık korunun dikim törenine Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Perihan Öztürk, Cam Merkezi San. ve Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülfem Yorgancılar Perçin ve şirket çalışanları katıldı.

Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Perihan Öztürk, ağaçlandırma sahasında İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öztürk, doğaya sürdürülebilir olarak yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ederek Cam Merkezi Sanayi ve Ticaret A.Ş.  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülfem Yorgancılar Perçin’e plaket takdim etti.

Cam Merkezi Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülfem Yorgancılar Perçin  ise ikinci korularını oluşturdukları için mutlu olduklarını, Ege Orman Vakfı ile birlikte doğaya katkılarının devam edeceğini söyledi.
 
Konuşmaların ardından fidanlar toprakla buluştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Demir muhtarlarla bir araya geldi

Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Projesi start aldı

Kadınların başarı hikayeleri konuşuldu...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

Dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Arşiv