Can Dostlara Mama Desteği Menderes’ten

  • 3
  • 1.374
Can Dostlara Mama Desteği Menderes’ten
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Menderes Belediyesi tarafından ilçedeki sahipsiz hayvanlar için yardım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalar kapsamında sokaktaki hayvanlar için mama desteği belediye tarafından sağlanıyor.

Menderes Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçede yer alan sahipsiz hayvanlara mama desteği gerçekleştiriliyor. Özdere’de bulunan hayvan barınağında ki sahipsiz hayvanlara mama desteğinde bulunan Menderes Belediyesi, istek doğrultusunda sahipsiz hayvanlara bakan vatandaşlara da periyodik zamanlarda mama desteğinde bulunuyor.

Can dostların yanındayız
İlçe genelinde sahipsiz hayvanlara yönelik çalışmalara önem verdiklerini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “  Menderes Belediyesi olarak yürüttüğümüz çalışmalarda can dostlarımızı da unutmuyoruz.  Bu hayatta her canlının yaşama hakkı vardır. Bu inançla sahipsiz hayvanlarımız için birçok uygulamada bulunuyoruz. Bunlardan biriside mama uygulamamız.  Veteriner İşleri Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmalarda Özdere’de bulunan barınağımızdaki hayvanlarımıza mama sağlarken,  sahipsiz hayvanlara destekte bulunan vatandaşlarımıza da talepleri doğrultusunda mama desteği sağlıyoruz. Söylem olarak sahipsiz hayvan desekte aslında Menderes’teki can dostlarımıza belediye olarak biz sahip çıkıyoruz “ dedi.
 
 

Yorumlar (3)
  • Nurten Gürpınar

    Nurten Gürpınar

    Selamlar, Ben 1130 sokak no 16 orta mahalle özdere den yazıyorum.. Kış aylarında yazlıkçıların olmaması nedeniyle bu civarda ki sokak hayvanları gerçekten çok açlar ve zor durumdalar.. Ben ve bi kaç arkadaşım elimizden geleni yapmamıza rağmen hepsine yetemiyoruz maalesef.. Lütfen en kısa sürede bize mama desteği vermenizi istiyorum..

    25 Kasım 2023 15:25
  • Seda Duman

    Seda Duman

    Merhaba menderes görece cumhuriyet mahallesi 5050 sokak ta sahibsiz sokak kedileri için mama desteği rica ediyorum sokakta beslemeye çalışıyorum fakat o kadar çokki yetemiyoruz belediyemizden destek rica ediyorum

    13 Eylül 2023 10:11
  • Şahizer Sam

    Şahizer Sam

    Merhaba ben hobi bahçesinde kalıyorum 4 tane sokak köpeğimiz var biz elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz ama mama alamıyoruz verdiğimiz yemeklerle doymuyorlar mama konusunda bize yardımcı olur musunuz ben gelip alsan verir misiniz ilgilenirseniz sevinirim teşekkür ederim

    27 Ağustos 2023 20:14
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv