Çandarlı sahiline estetik dokunuşlar

  • 0
  • 658
Çandarlı sahiline estetik dokunuşlar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son iki yılda Türkiye'nin dünya turizminde marka bölgesi haline gelen Çandarlı sahilinde kış bakım çalışmaları başlattı.
 
Havaların güzel gitmesini fırsat bilen Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çandarlı Sahil Plaj Caddesi'nde yıpranan, zarar gören yürüyüş yolunda düzenleme ve güzelleştirilme çalışması gerçekleştirildi.
 
Batı Sahili Yürüyüş Yolu Güzelleşti
Çandarlı batı sahilinde bulunan Sahil Plaj Caddesi'ndeki 1 kilometrelik yürüyüş yolunda başlatılan çalışmalarla bir yandan yörüngesi bozulan, yerinden oynayan karo taşları ile kaldırımların sağlamlaştırılması işlemi yapılırken, diğer yandan da deforme olmuş kaldırım ve karo taşları komple yenilendi. Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı uzman ekipler tarafından sistemli bir şekilde gerçekleştirilen çalışmalar kısa zamanda tamamlanarak batı sahilinde bulunan Sahil Plaj Caddesi'ndeki 1 kilometrelik yürüyüş yolu eksiksiz olarak halkın hizmetine yeniden sunuldu.
 
“Kentimizin Her Noktasında Çalışıyoruz”
Çandarlı’dan Bahçeli Mahallesine kadar olan geniş sorumluluk alanlarında, ‘Değişen ve Gelişen Dikili’ parolasıyla sürdürdükleri hizmet seferberliğini aralıksız devam ettiklerini kaydeden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, sözlerine şu ifadelerle devam etti;
“Bizim hedefimiz her noktasıyla gelişen ve değişen Dikili’dir. Ekiplerimiz şuan da havaların iyi gitmesini fırsat bilerek kentimizin neredeyse her noktasına çıkarma yapmış durumdadır. Daha yaşanılabilir bir kent yaratmak için gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarımız kapsamında Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bir ekiplerimizde Çandarlı sahilinde kapsamlı bir çalışma gerçekleştirerek, bölgedeki kaldırımları, yürüyüş alanı ve sahil yolunu hem güvenli hem de güzel bir görünüme kavuştu. Kentimizde gerçekleştirdiğimiz yeni yatırımlarla birlikte revize ve düzenleme çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam edecek, yaz-kış demeden 12 ay huzur ve keyif içinde yaşanılan bir Dikili’yi hep canlı tutacağız”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv