Çiğli Rotary büyüyor

Uluslararası Rotary 2440. Bölge kulüplerinden Çiğli Rotary Kulübü, Çiğli Anemon Otel'de Pandemi kuralları çerçevesinde bir araya geldi.

  • 0
  • 757
Çiğli Rotary büyüyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Uluslararası Rotary 2440. Bölge kulüplerinden Çiğli Rotary Kulübü, Çiğli Anemon Otel'de Pandemi kuralları çerçevesinde bir araya geldi.

Üye sayısını yüzde yirmi artırarak 30’a çıkaran kulübün üye kabul törenine Bölge Guvernörü Ertan Soydan da katıldı. Final Eğitim KurumlarıEge Bölge Sorumlusu - Çiğli Rotary Kulübü 2020-2021 Dönem Başkanı Osman Oğuz'un yönettiği törende Ece Tokmakoğlu, Pelin Acar, Berat Tuncay Dirin ve Hidayet Erdoğan Rotary andını okudu, Başkanı Osman Oğuz ve eşi Hanife Oğuz, yeni üyelere rozet ve çiçek takdim etti. Kulübün başarısını ekip çalışmasıyla elde ettiklerini açıklayan Başkan Oğuz, ''Yönetim kurulumuz ve tüm üyelerle uyum içerisinde çalışıyoruz. Özverili olmak kulübümüze başarı kazandırıyor'' dedi.

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Guvernörü Ertan Soydan ise, ''Üye sayısını 30'a çıkaran başkanımızı kutluyorum. Bu dönem vakıf projeleriyle öne çıkan, bölgede en büyük desteği veren kulüplerden bir tanesi olan Çiğli Rotary Kulübü'nün organizasyonunda olmaktan çok mutluyum. Rotary, Çiğli'de olduğu gibi dünyadaki bütün kulüpleriyle insanlık yolunda çok değerli projeler yapar ve bu projeleri yaparken de menfaat gözetmez. Rotary'nin tek gayesi dünyaya iyi niyetin ve barışın yerleşmesidir'' dedi.

DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN ALTTAKİ BUTONU TIKLAMAYI UNUTMAYINIZ...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv