Çiğli'de Okullara Desteğe Devam

  • 0
  • 542
Yazı Boyutu:

Öğrencilerindaha kaliteli eğitim alabilmesi amacıyla yıllardır okullara ve öğrencileredestek olan Çiğli Belediyesi, okulların eksiklerini gidermeye, boya-badana vetamirat işlerini yapmaya ara vermeden devam ediyor.

ÇiğliBelediyesi okullarla yaptığı işbirliği sonucunda okulların bakım, onarım,boya-badana, merdiven, bahçe duvarı, bahçe çiti, bahçe asfaltlanması,yeşillendirmesi gibi eksiklerini ara vermeden gideriyor. Okul yönetimlerindengelen taleplere göre harekete geçen Çiğli Belediyesi’nin son birkaç ayda katkısunduğu ilkokul ve ortaokullar ise şöyle; Büyükçiğli, İzzet Gökçimen, RahmiKaradavut, Maltepe, Balatçık, Harmandalı, 80. Yıl Küçükçiğli, Tüpraş MahmutEsat Bozkurt.

Tüm malzeme ve işçilik belediyeden
Belediye’ninfen işyeri, park bahçeler, temizlik işleri müdürlükleri ile şantiye atölyesiekiplerinin yürüttüğü çalışmalarla okulların eksikleri gideriliyor. ÇiğliBelediyesi’nin okullarda yürüttüğü çalışmalar şöyle; engelli rampaları, engellituvaleti, okul tuvaletleri ile elektrik tesisatlarının elden geçirilesi, okulbahçesine tel örgü ve demir korkuluk yapımı, okul bahçesinin giriş kapısınınyerinin değiştirilmesi,  iç ve dış cepheboyası, bahçede spor alanı düzenlemesi, okulların zemin parke döşemesi, bahçeasfaltlanması ve idarecilerin odalarının düzenlenmesi.

Çalışmalar yaz kış devam ediyor
ÇiğliBelediye Başkanı Metin Solak, eğitimde kalitenin yükseltilmesi için belediyenintüm olanaklarıyla eğitim kurumlarının yanında olduğunu söyledi. Başkan MetinSolak, öğrencilerin temiz ve sağlıklı ortamda eğitim görmelerini bu amaçlabelediyenin her zaman okulların taleplerine olumlu cevap vermeye çalıştığınıifade etti. Çalışmaların yıl boyunca devam ettiğine dikkat çeken Başkan Solak,“Biz yaz kış demeden okullarımızın yanındayız. Okullarımız eksiklerini bizebildiriyor. Biz de yapabileceklerimizi anında çözüyoruz. Çocuklarımızın dahasağlıklı, güvenli ve temiz ortamlarda eğitim almalarını istiyoruz” diyekonuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv