ÇİN HEYETİ İZMİR SERBEST BÖLGESİ’NDE

  • 0
  • 799
Yazı Boyutu:

Çin Halk Cumhuriyeti Haining şehri Deri Sanayi Birliği Başkanı Hua Zhou Başkanlığında ki yaklaşık 10 kişilik İşadamı heyeti İZBAŞ Yönetim Kurulu’nu ve İzmir Serbest Bölgesi’ni ziyaret etti.
 
Serbest Bölgeler, İzmir Serbest  Bölgesi, yasal prosedürler, serbest bölgede ihracat yapmanın avantajları ve İzmir Serbest Bölgesi’nin   yatırımcılarına sunduğu imkanlar hakkında yapılan sunumun ardından , İZBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Ege Bölgesi Deri Sanayicileri Derneği Başkanı olan  Eyüp Sevimli , Ege ve Türk Deri Sektörü hakkında  Çinli işadamlarına detaylı bilgi verdi
 
Firmaları, deri ürünleri ve arıtma sistemleri hakkında kendilerini tanıtan Türk ve Çinli işadamları Deri sektörü hakkında da karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Yapılan ticari görüşmelerin ardından Çinli işadamları Bölge’de bulunan Sevimli Deri ve Altınok Deri firmalarını ziyaret ettiler.
 
Firmaların üretim tesislerini gezen ve  üretilen derileri inceleme fırsatı bulan   Çinli Heyet, yapmış oldukları inceleme gezisinden ve görüşmelerden duydukları memnuniyeti dile getirip ,tesislerini gezdikleri Türk işadamlarını  Haining şehrinde bulunan kendi tesislerine davet ettiler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli yaş meyve sebze ihracatçılarında ödül coşkusu

Aydın Ticaret Borsası Üyelerine, İhracat Yıldızları Ödülü

Folkart, En İyi İşverenleri Listesi’nde

Yapay zekayla gıda kayıplarının önüne geçecek

Kirazdaki ihracat hedefi 300 milyon dolara yükseldi

Sibel Zorlu, güven tazeledi

Arşiv