Çocuk Hastanesinde coşkulu kutlama

  • 0
  • 1.305
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi Çocuk hastanesi çocuk diyaliz ünitesinde tedavi gören çocuklaruluslararası Lions derneklerine bağlı İzmir Aksoy Lions kulübünün öncülüğündeyeni yılı kutladı. Bu uygulamanın yaklaşık 15 yıldır diyaliz nefroloji ve nakilhastalarıyla hep birlikte yapılmakta olduğunu söyleyen Aksoy Lions Kulübü BaşkanıBurcu Madenoğlu, toplum olarak hastanelerde tedavi gören çocukların yalnızcaböyle zamanlarda değil her zaman hatırlanması gerektiğine dikkat çekti.

Etkinliktepalyaçolar eşliğinde pasta kesildi.Çocukların isteği doğrultusunda hazırlananve içerisinde iç çamaşırı, pijama ve oyuncaklı hediyeler dağıtıldı. Sürprizlerininbu kadarla bitmediğini belirten Madenoğlu ayrıca çocukların haftada üç gündörder saat makinelere bağlı oldukları sırada sıkıntılarını hafifletebilmekamacıyla kliniğe sekiz adet televizyon ve buna bağlı uydu sistemi kurulumugerçekleştirdiklerini, böylece tüm çocukların istedikleri programı seyredipistedikleri oyunu oynayarak zaman geçirebilmelerinin mümkün olduğunu söyledi.

“BİZİM AMACIMIZ YARDIM DEĞİL HİZMETETMEK”   
   BaşkanMadenoğlu“Biz dernek olarak yapmak istediğimiz faaliyetleri bir dosya halinde çeşitlikuruluşlara sunuyoruz ve insanlar bu konuda çok duyarlı oldukları içindesteklerini bizden eksik etmiyorlar. Televizyon bağışları için Teknosa İç veDış Ticaret A.Ş. ailesine, uydu sistemi kurulumu için Datel Elektronik İmalat Sanayineve hayırsever dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Çocuk Nefroloji BilimDalı Başkanı  Prof. Dr. Sevgi Mir, AksoyLions Kulübü Başkanı Burcu Madenoğlu’na organizasyon ve katkılarından dolayı“Teşekkür Belgesi” verdi.
ŞeymaGümrükçü -Tamer Ersan – Uugangerel Jugderragchaa İZMİR (Ege Ajans)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Demir muhtarlarla bir araya geldi

Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Projesi start aldı

Kadınların başarı hikayeleri konuşuldu...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

Dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Arşiv