Dikili'de estetik dokunuşlar

  • 0
  • 800
Dikili'de estetik dokunuşlar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dikili Belediyesi, hemşerilerinin yüzünü güldüren çalışmalara imza atmaya devam ediyor.   CHP'li Mustafa Tosun'un başkanlık koltuğuna oturmasının ardından halka dokunan ve halkın yaşamını kolaylaştıran projeleri birer birer gerçekleştiren Dikili Belediyesi hayata geçirdiği proje serisine bir yenisini daha ekledi.

Keyif İçinde Dinlenme
Dikili Belediyesi ekipleri tarafından ilçe merkezindeki sahil bandında başlatılan hummalı çalışmaların ardından, sahil bandı yepyeni görüntüsü ve doyumsuz güzelliğiyle Dikilililerin ve kenti ziyarete gelen yerli, yabancı turistlerin hizmetine girecek. Belediye ekipleri tarafından hummalı bir şekilde gerçekleştirilen temizlik ve bakım çalışmalarıyla birlikte deniz kenarında bir yandan yayaların tehlike yaşamaması amacıyla yürüyüş yolu ve kaldırım kenarlarına korkuluk yapılırken diğer yandan da aynı bölgeye akıllı banklar yerleştirilerek vatandaşların deniz manzaralı dinlenme keyfi yaşaması amaçlanıyor.

Sahil Bandı Güzelleşiyor
Denize sıfır olarak yerleştirilen dekoratif korkulukların, özellikle çocuklarla yaşlıların denize düşme tehlikesini de ortadan kaldırması planlanırken, aynı bölgede gerçekleştirilen bir diğer çalışmayla da vatandaşların günün her saati oturarak dinlenip rahat bir nefes alabileceği ve  akşam saatlerinde de güneşin batışının en güzel seyredebileceği akıllı banklar da sahil bandına konuşlandırılıyor.

"Dikilimiz İçin Çalışmaya Devam"
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Dikili Belediyesi Başkan Vekili Avukat Çiğdem Elibol da, gerçekleştirdikleri değişim hizmetlerinin kentin her bölgesinde hızla sürdüğünü belirterek şöyle konuştu;

"Biz Dikilimizin daha farklı, daha güzel ve halkımıza yakışan bir kent olması gayretindeyiz. Bu amacı da çok çalışarak gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ekiplerimiz şuanda ilçe merkezinde hummalı çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Yaptığımız ve yapacağımız her çalışma Dikilimizin geleceğine atılmış önemli bir adımdır. Son yapılan çalışma da bu yöndedir. Artık Dikilimizin ilçeye yakışan sahil bandına kavuşmuştur"
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Arşiv