Dost'a En iyi girişimci iş insanı ödülü

Uluslararası Sağlık Danışmanlığı alanında hizmet veren İzmirli DostHealth firması Kurucusu ve Yönetim  Kurulu Başkanı Gülten Dost, Azerbaycan'da düzenlenen Caspian Awards 2022'de 'En iyi girişimci iş insanı' ödülüne layık görüldü.

  • 0
  • 300
Dost'a En iyi girişimci iş insanı ödülü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Azerbaycan'ın Bakü kentinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Caspian Awards 2022" Hazar Ödülleri sahiplerini buldu. Avand Production tarafından Telequelle’de organize edilen ödül törenine sanat, siyaset, medya ve iş dünyasından ünlü isimlerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 50 kategoride en iyilere ödüllerin verildiği gecede ödüle layık görülenlerden biri de İzmirli genç işinsanı Gülten Dost oldu.

Türkiye’nin ve Azerbeycan’ın en başarılı sağlık danışmanlığı merkezi Dosthealth Yönetim Kurulu Başkanı Gülten Dost, En İyi Girişimci İş İnsanı' ödülünü teslim aldıktan sonra yaşadığı duygu yoğunluğu içinde düzenleme komitesine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, "bu ödülü tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında 7 gün 24 saat durmadan çalışan sağlık çalışanları ve tüm kadınlar adına alıyorum." dedi. "Can Azerbeycan" ifadesiyle kardeş ülke Azerbaycan halkına teşekkür etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv