Dünya Basın Özgürlüğü Günü Özel Oturumu

Gazeteciler Cemiyeti tarafından Avrupa Birliği finansmanıyla yürütülen Demokrasi için Medya / Medya için Demokrasi (M4D) Projesi, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) ve Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) işbirliğiyle 3 Mayıs 2020 Pazartesi günü, 14:00-15:30 saatleri arasında online “Dünya Basın Özgürlüğü Günü Özel Oturumu” düzenleniyor.

  • 0
  • 466
Dünya Basın Özgürlüğü Günü Özel Oturumu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Gazeteciler Cemiyeti tarafından Avrupa Birliği finansmanıyla yürütülen Demokrasi için Medya / Medya için Demokrasi (M4D) Projesi, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) ve Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) işbirliğiyle 3 Mayıs 2020 Pazartesi günü, 14:00-15:30 saatleri arasında online “Dünya Basın Özgürlüğü Günü Özel Oturumu” düzenleniyor.
 
Online oturumun açılış konuşmalarını Gazeteciler Cemiyeti (GC) Başkanı Nazmi Bilgin, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen ve Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Başkanı Gökhan Durmuş yapacaklar.
 
Toplantının onur konuğu ve ana konuşmacısı Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor. 
Etkinlikte, Medya için Demokrasi Kıdemli Politika Uzmanı gazeteci Kenan Şener tarafından M4D Medya İzleme 2021 Birinci Çeyrek Raporu sunulmasının yanı sıra İGC ve TGS’nin dönemsel çalışmaları da tartışmaya açılacak.
“Gazetecilik ve hukuki güvenlik; Mümkün mü?” başlıklı yuvarlak masa toplantısının moderatörü gazeteci Sedat Bozkurt, konukları ise gazeteciler Barış Terkoğlu, Müyesser Yıldız ile Medya ve Hukuk Araştırmaları Derneği Eş Başkanı Veysel Ok.
Söyleşiye katılım sınırı 100 kişidir. Online olarak yürütülecek etkinliğe bilgisayar veya telefonunuzu kullanarak katılabilirsiniz. Katılmak isteyenlerin aşağıdaki bağlantıya tıklayarak kayıt formunu doldurması gerekmektedir:
 
https://zoom.us/meeting/register/tJIud-6vrz8rH9Tf8pupaWEgG1duoKYiQpvg
 
Kayıt yaptırdıktan sonra, kayıt oldunuz bilgisi e-posta adresine ulaşacaktır. Davet bağlantısına tıklanması ve söyleşinin yürütüleceği Zoom uygulamasının bilgisayar veya telefona indirilmesi gerekmektedir.
 
Uygulamayı indirdikten sonra toplantıya doğrudan yönlendirilmeme durumunda açılacak ekrana 96-307714150 kodunu girerek de katılım sağlanabilecek. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Demir muhtarlarla bir araya geldi

Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Projesi start aldı

Kadınların başarı hikayeleri konuşuldu...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

Dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Arşiv