Ege’de Mezuniyet Coşkusu

  • 0
  • 649
Ege’de Mezuniyet Coşkusu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi İktisadi ve  İdari Bilimler Fakültesi’nin 2014-2015 eğitim öğretim dönemi mezuniyet töreni Prof. Dr. Yusuf Vardar(MÖTBE) Kültür Merkezi’nde  düzenlendi.

Törene; Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, Dekan Prof. Dr. Jülide Kesken, İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayla Özhan Dedeoğlu ve öğretim elemanları katıldı.

Mezuniyet törenine tebrik mesajı gönderen Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, “Ege Üniversitesi kültürüyle yoğrulmuş ve artık bu kültürün bir parçasını oluşturan sevgili mezunlarımıza üniversite sonrası yaşamlarında başarılar diliyorum. Bugünden sonrada onları zorlu koşulların beklediğinin farkındayım ama aklın rehberliğinde daha çok çalışarak ve hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadan çalışmaya devam edeceklerine olan inancımla onları sevgiyle uğurlamanın heyecanı ve onurunu sizlerle birlikte paylaştığımı ifade etmek istiyorum. Siz Egelisiniz ve gelecekte her birinizin başarıları ile ayrı ayrı gururlanacağım. Bugün size veda etmiyor, bir Egeli olarak İzmir ve Türkiye’nin çağdaş yüzü Ege Üniversitesi ile bağlarınızı hiç koparmayacağınız ümidini taşıyorum. Değerli Ege Üniversiteliler ülkemizin aydınlık geleceğini sizin ellerinizde şekilleneceğini unutmayınız. Bu duygularla Ege Üniversiteli olma gururunu yaşayan gençlerimizi içtenlikle kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Dekan Prof. Dr. Jülide Kesken ise  “Ben bugün çok mutluyum. Buradan almış olduğunuz ışıkla pek çok şey öğrenmiş olmanız bir birey olarak sorumluluk yüklüyor. Geçmişimiz ve geleceğimiz için asla ve hiçbir koşulda cesaretinizi kaybetmeyin. Bizim gururumuzsunuz, varlık nedenimizsiniz. Yolunuz açık olsun” dedi.

Başkan Olgun Atilla “Mezunlarımızın ülkemizin karanlık noktalarını aydınlatmasını diliyorum. Ege Üniversitesi’nin 60. onur yılında daha başarılı öykülerle devam etmesini diliyorum. Üniversitemizden aldıkları eğitim ile Cumhuriyet ilkelerine bağlı şekilde ülkemizi bir adım daha ileriye götüreceklerine inanıyorum. Mezun arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

2014-2015 öğretim yılı  birincisi Gülin Sarıca ise “Bugün içimizde müthiş bir heyecanla hayatımızın yeni bir dönemine merhaba diyoruz. Ülkemizin önde gelen üniversitelerinden biri olan Ege Üniversitesi’nden mezun olmanın gururunu yaşıyorum. Eğitim süreci boyunca bizlere yol gösteren çok değerli hocalarıma teşekkür etmek istiyorum. Bizler için söyledikleri her kelimeye, öğrettikleri her şey için minnettarız” dedi. Tören mezunların sevinçle keplerini atmaları ile sona erdi.İZMİR (Ege Ajans/Gözde Çapak-Ayşegül Eryılmaz)
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Demir muhtarlarla bir araya geldi

Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Projesi start aldı

Kadınların başarı hikayeleri konuşuldu...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

Dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Arşiv