EGİAD Yeni Danışma Kurulu Başkanını seçti

  • 0
  • 745
Yazı Boyutu:

Gündemdeki,  siyasi  ve  ekonomik verilerin tartışıldığı, en etkin kurular arasında gösterilen EGİAD Danışma Kurulu 12. Yönetim Dönemi’ne ilişkin ilk Toplantısını dün gece  Mövenpick Hotel'de gerçekleştirdi. Uğur Barkan başkanlığında toplanan kurulda, Türkiye gündemine ilişkin konular masaya yatırılarak, iş dünyasının ve medya temsilcilerinin değerlendirmeleri ve önerileri alındı. EGİAD proje ve faaliyetlerinin de görüşüldüğü toplantıda, Danışma Kurulunun yeni yönetimi de belirlendi.
 
Toplantıya, EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya, EGİAD Geçmiş Dönem Danışma Kurulu Başkanları Şinasi Ertan, Uğur Yüce, Kemal Çolakoğlu, Oğuz Tatış, EGİAD Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanları Ziya Beşe, Bülent Akgerman, Temel Aycan Şen, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Ünlütürk, İYTE Rektörü Prof.Dr. Mustafa Güden, İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Tuçdan Baltacıoğlu, Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Hamdi Türkmen, Posta Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Bülent Zarif , EGİAD Yönetim Kurulu ve Üyeler katıldı.
 
Anayasa Taslağı, Yerel, Genel  ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri, Makro Ekonomik Veriler,  AB’ne Üyelik ile İzmir’e ilişkin genel değerlendirme ve EXPO 2020 sürecinin masaya yatırıldığı toplantıda, Danışma Kurulu Dönem Başkanı, Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreter seçimi yapıldı.
Yapılan oylama sonucu EBSO Başkanı Ender Yorgancılar oybirliği ile EGİAD Danışma Kurulu Başkanlığına seçildi. Danışma Kurulu Başkan Yardımcılığına EGİAD Üyesi ve Viltur Villasaray Turizm A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yard Oğuz Özkardeş; Sekreterliğe ise EGİAD Üyesi ve İzmir Türk Koleji Genel Müdürü Yiğit Tatış oybirliği ile seçildi.
 
EGİAD Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanı ve Danışma Kurulu Başkanı Uğur Barkan görevini EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’a devrederken yaptığı konuşmada, EGİAD Başkanı Seda Kaya, Yönetim Kurulu ve üyelerine teşekkür etti. EGİAD’ın her kademesinde görev aldığını belirten Barkan, aldığı her görevden mutlu olduğunu, Danışma Kurulu Başkanlığını da gururla yerine getirdiğini söyleyerek, “EGİAD’da görev yaptığım her süreçten mutluluk duydum. Başarı bir iş dünyası örgütünün içinde olmak gurur vericidir” dedi. Ege Genç İşadamları Derneği’nin kurucu üyelerinden biri olan ve Yeni Dönem Danışma Kurulu Başkanı seçilen Ender Yorgancılar ise,  EGİAD Başkanı Seda Kaya’nın başarılı bir dönem geçireceğine olan inancının tam olduğunu belirterek, “Seda Kaya’yı çok uzun zamandır tanıyorum. Kendisi ve ekibi başarılı çalışmalar yapacaktır. Bu göreve seçilmekten dolayı gururluyum. EGİAD faaliyetlerini takdirle takip ediyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv