Ekonominin nabzını tutacaklar

  • 0
  • 875
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi(EÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2011-2012 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Büyük Spor Salonu’nda gerçekleşti. EÜ Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu törene tebrik mesajları gönderdi. Coşkulu geçen mezuniyet töreninde öğrenciler sevinç ve hüznü bir arada yaşadılar. EÜ İktisadi İdari Fakültesi bu yıl 385 öğrenci mezun verdi.
 
“HEP YANINIZDAYIZ”
EÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Soyuer mezuniyet törenindeki konuşmasında; “Öğrenciler yeni bir yaşama adım atacaklar, önceki öğrencilerimiz de iş ve sosyal yaşamlarında oldukça başarılı oldular. Öğrencilerimiz eğitim hayatı boyunca sadece akademik anlamda bilgi ve tecrübe arttırmakla kalmadılar gösterdikleri çabalarla sadece ülkemizde değil dünyada rekabetçi bireyler haline geldiler.  Öğrencilerimiz hem bilimsel hem sosyal faaliyetler anlamında ekip ruhu ile çalıştılar ve bazen bizlerin yetişmekte zorluk çektiği organizasyonlara imza attılar.  Mezunlarımızın bu günlere gelmesindeki en büyük çaba hiç şüphesiz ailelere ait,  sevgili veliler çocuklarınızla gurur duyun. Öğrencilerimiz iş yaşamlarına atıldığında karşılaşacakları tüm zorluklarda yanında olacağız”  diye konuştu.
Fakülte birincisi ve İktisat Bölüm Birincisi Özge Erdölek, dönemindeki öğrenciler adına yaptığı konuşmasında; “ Her şeyden önce öğrendiğimiz şey geleceğin Sosyal Bilimcileri olacağımız ve Bilimin tek yol göstericimiz olacağıydı. Dört yıl boyunca şekillendirmeye çalıştığımız şey evreni olayları durumları çok boyutlu bir bakış acısı ile anlamaktı. Farkı bir eğitim anlayışıyla hareket eden eleştirilerimizi her zaman dikkate alan hocalarımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum ” dedi.
Eğlenceli bir ortamda geçen tören öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından keplerin atılması ile son buldu.İZMİR(Ege Ajans/ Ali Kirmit, Yasir Tan, Akif Ulutaş)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Nisan ayında 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat

Egeli yaş meyve sebze ihracatçılarında ödül coşkusu

Aydın Ticaret Borsası Üyelerine, İhracat Yıldızları Ödülü

Folkart, En İyi İşverenleri Listesi’nde

Yapay zekayla gıda kayıplarının önüne geçecek

Kirazdaki ihracat hedefi 300 milyon dolara yükseldi

Arşiv