Emeklilerin sorunları bu masadan çözülecek!

  • 0
  • 474
Emeklilerin sorunları bu masadan çözülecek!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi, emeklilerin sorunlarını çözmek, taleplerini anında değerlendirmek için bünyesinde emekliler masası oluşturdu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Emekli olan vatandaşlarımız kendileri için kurulan masamıza her türlü sorununu iletebilir. Elimizden ne geliyorsa onlara yardımcı olmaya hazırız” dedi.

Bayraklı Belediyesi, vatandaşların sorunlarını daha etkin bir şekilde çözmek için kurduğu masalara bir yenisini daha ekledi. Bünyesinde gençlik, dernekler,  site ve apartmanlar masaları kurarak bir ilkin altına imza atan Bayraklı Belediyesi, emeklilerin yanlarında olmak, sorunlarına hızlı bir şekilde çözüm bulmak, onların sosyal ve kültürel alanda yapacakları etkinliklere destek olmak için emekliler masası kurdu.

ÖNEMSİYORUZ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kurdukları masalarla farklı kesimlerin sorunlarıyla daha yakından ilgilenme fırsatı yakaladıklarını belirterek, “Bünyemizde oluşturduğumuz masaları önemsiyoruz. Örneğin gençler, yaşıtlarının olduğu masalara giderek projelerini sunuyor. Ya da belediyeyi ilgilendiren bir sorunu diye getiriyor. Aynı şekilde site ve apartmanlar masası aracılığı ile vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Talep ve önerilerini birinci ağızdan dinleme fırsatı yakalıyoruz. Şimdi de emekli vatandaşlarımız için bir masa kurduk. Belediyemize gelerek bu masa aracılığı ile önerilerini, şikayetlerini dinleyeceğiz. Emeklilerimizi önemsiyoruz. Onların kültürel ve sosyal hayatlarını zenginleştirecek projeler de gerçekleştireceğiz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv