Fy Tasarımları, İtalya’dan Dünyaya Açılıyor

  • 0
  • 1.583
Yazı Boyutu:

Mobilya dünyasında "Trend ve Modayı" belirleyen Uluslararası Milano Mobilya Fuarı'na, ülkemizden kabul edilen 4 Türk firmasından biri “FY Mobilya” oldu.
Milano COSMIT tarafından düzenlenen ve alanında dünyanın en önemli fuarı kabul edilen “iSaloni”, dünya mobilya devlerini İtalya’da buluşturdu. 17-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenmekte olan "iSaloni 2012 Milano Mobilya Fuarı"nda, yeni kolleksiyonlarını dünyaya tanıtan FY Mobilya, fuara farklı bir soluk getiriyor.
 
1961 yılından beri düzenlenen ve her yıl yüzbinlerce kişinin ziyaret ettiği fuara, ülkemizden de çok sayıda ziyaretçi gitti. Fuarda, dünya pazarının en yaratıcı ve en dinamik tasarımcılarının eserleri sergileniyor. FY Mobilya fuara, Feridun Yeşilyurt imzalı “Derin Koleksiyon”, Yankı Göktepe İmzalı “Ottoman Koleksiyon”, Emre Olur ve Sevin Çoşkun imzalı “Wings Koleksiyon” ve Onur Yeşilyurt imzalı “ Ring Koleksiyon” olmak üzere toplam 4 yeni koleksiyonuyla katılıyor. Genel olarak Ardeko tasarımlar ve koleksiyonlar hazırlayan FY fuarda, “Ottoman” figürlerin ağırlıklı olduğu tasarımlarını sergiliyor.
“Butik Mobilya” kavramını Türkiye’de ilk hayata geçiren ve 25 yılı aşkın süredir İzmir başta olmak üzere, Ege Bölgesi’nde butik mobilyanın sembolü haline gelmiş olan FY, mobilya sektörüne getirdiği yenilikler ve tasarımda fark yaratan çizgisiyle, yaşam alanlarının kalitesini artırmak için üretim yapıyor. FY tasarım ekibinin titizlikle hazırladığı koleksiyonlar, dünya mobilya devlerinin arasında görücüye çıkarken, estetik ve özgün tarzıyla Türk mobilyasını temsil ediyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli yaş meyve sebze ihracatçılarında ödül coşkusu

Aydın Ticaret Borsası Üyelerine, İhracat Yıldızları Ödülü

Folkart, En İyi İşverenleri Listesi’nde

Yapay zekayla gıda kayıplarının önüne geçecek

Kirazdaki ihracat hedefi 300 milyon dolara yükseldi

Sibel Zorlu, güven tazeledi

Arşiv