Gazilerden Başkan Pekdaş’a ziyaret

  • 0
  • 506
Gazilerden Başkan Pekdaş’a ziyaret
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İstiklal Savaşı, Kore Savaşı ve Kıbrıs Muharebesi gazileriile gazi yakınlarının oluşturduğu Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesiüyeleri Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ı makamında ziyaret etti.

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü öncesigerçekleşen ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Vatan uğruna mücadele etmişşehit ve gazilerin unutulmaması gerektiğini dile getiren Başkan Pekdaş, KonakBelediyesi olarak her zaman gazi ve gazi yakınlarının yanlarında olduklarınısöyledi. Gazilerden Konak Belediyesi’ni evleri gibi görmelerini isteyen Pekdaş,her türlü sosyal ve kültürel çalışmalarda işbirliğine hazır olduklarını dilegetirdi.

 

İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Ziyarette Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi2.Başkanı Abdullah Ünay da dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. İzmir’deİstiklal Savaşı’na katılmış gazinin kalmadığını ancak gazi yakınlarının halahayatta olduğunu kaydeden Ünay, Milli Mücadele’nin kutlandığı önemli günlerdebu kişilerin hatırlanarak, onurlandırılmasını istedi. Dernek olarak, yerelyönetimlerle ortak projeler üretmeyi amaçladıklarını da kaydeden Ünay,"Biz bu vatan için hizmette bulunmaktan her zaman onur duyduk,yaptıklarımız için kimseden bir şey beklemedik. Bu duruş içerisinde, KonakBelediyesi ile ortak çalışmalara hazırız" dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv