Haluk Levent’ten “3 Fidan” ziyareti

  • 0
  • 1.533
Yazı Boyutu:

Türkiye’de bir ilk olan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ın anısına açılışı gerçekleşen 3 Fidan anıtının ziyaretleri devam ediyor.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Buca’da sahne alacak olan sanatçı Haluk Levent Denizlerin 40. yılında Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı tarafından yaptırılan 3 Fidan anıtını gezdi.
 
3 Fidan Anıtını yerinde görmek için ziyaretini erken yaptığını belirten Rock müziğin sevilen isimlerinden Haluk Levent, 3 Fidan’ın Türkiye’ye örnek bir proje olduğunu dile getirdi. Levent, ‘Türkiye’de 68’lerin önderi Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının tam bağımsız bir Türkiye için canlarını feda ettiler. Onları unutturmak isteyen zihniyete karşı, gelecek nesillere onları anlatabilmek için yapılan 3 Fidan Anıtı’nı sabırsızlık içersinde görmeye geldim. Bu anlamlı anıt için emeği geçen Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ve çalışma arkadaşlarına sonsuz saygılarımı sunuyorum” dedi.
 
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı sanatçı Haluk Levent’e 3 Fidan Anıtı’nı gezdirirken, bu anlamlı ziyaretlerin bir başlangıç olduğunu vurguladı. Tatı, “Açılışımızın hemen sonrasında gerek vatandaşlarımız gerekse duyarlı sanatçılarımız Bucamızı ve 3 Fidanımızı ziyaret ederek bizleri onurlandırıyorlar. Buca’da yanan bu ışık tüm Türkiye’yi kanatları altına alarak, aydınlatacaktır” diye konuştu.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Her geçen yıl güçleniyor

Avrupa Film Günleri 8-12 Mayıs arasındaı

Sözlerimizi tutacağız

Kaçak moloza pişman eden ceza

Mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi

Başkan Duman'dan Güçlü Kadro

Arşiv