Hem söyleşi, hem dinleti

  • 0
  • 716
Yazı Boyutu:

EGE-KOOP,  67. Eğitim, Kültür ve Sanat Etkinliği kapsamında dev bir organizasyona daha imza atıyor.  13 Nisan Cuma akşamı saat 17.30’da Konak’ta bulunan E.Ü. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek ve İzmir’de ilk kez düzenlenecek olan etkinlikte hem söyleşi hem de dinleti yer alacak. Cumhuriyet Gazetesi Köşe Yazarı Bekir Coşkun, ülke gündemine ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulunacak, EGE-KOOP Ankara Temsilcisi, Sanatçı Faruk Demir de türküleriyle ona eşlik edecek.  Yoğun bir katılım beklendiği organizasyonun sunumunu ise EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan yapacak.
 
Ürettiği binlerce konutun yanı sıra kültür ve eğitim faaliyetleri ile de sosyal sorumluluk çalışmalarında hatırı sayılır bir yer edinmiş olan EGE-KOOP, İzmir’de yine bir ilke imza atıyor. Bugüne kadar sayısız panel ve seminere imza atmış olan kuruluş, bu kez de Medya/Sanat başlığı altında iki önemli isimle İzmirlileri bir araya getiriyor. 

SUNUMU HÜSEYİN ASLAN YAPACAK
EGE-KOOP 67. Eğitim, Kültür ve Sanat Etkinliği kapsamında gerçekleşecek olan organizasyonun sunumunu EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan yapacak. Aslan, konuşmasında EGE-KOOP’un Türkiye’ye Açılım Projesi ‘ne yer verecek,  basın özgürlüğü konusunda gelinen noktayı değerlendirecek.

BEKİR COŞKUN GÜNDEM YARATACAK!
Cumhuriyet Gazetesi’nin güçlü kalemi ile büyük bir okur kitlesine sahip Köşe Yazarı Bekir Coşkun ise, son dönemin önemli gündem maddeleri başta olmak üzere birçok konuda çarpıcı görüşler dile getirecek.

FARUK DEMİR’DEN MÜZİK ZİYAFETİ
 Söyleşi / Dinleti şeklinde yürüyecek etkinlikte EGE-KOOP Ankara Temsilcisi, 21. Dönem Milletvekili ve Sanatçı Faruk Demir de seslendireceği birbirinden güzel eserlerle izleyicilere doyumsuz bir müzik ziyafeti çekecek.  13 Nisan 2012 Cuma günü saat 17.30’da Konak’ta bulunan E.Ü Atatürk Kültür Merkezi’ndeki organizasyona katılımın yoğun olması bekleniyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yaralı kediye sahip çıktı

Başkan Mutlu, Pilav Günü’ne katıldı

Halk ile buluşturdu

Orman Benim

Üniteks Tekstil ve Tedarikçileri Ormanı"nı oluşturdu.

SETBİR'in Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı, Çeşme Altın Yunus'da gerçekleşti.

Arşiv