Hıdrellez ateşi Bornova’da Kibariye’yle yandı

  • 0
  • 832
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi Hıdrellez şenliklerinde hemşerilerine ünlü sanatçı Kibariye ile keyifli bir gece yaşattı. Bornova Cumhuriyet Meydanı’nındaki kutlamalara katılan Başkan Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır yurttaşlarla birlikte yakılan ateşin üstünden atladı
Bereket, bolluk, sağlık ve mutluluğun sembolü Hıdrellez bu yıl da Bornova’da coşkuyla kutlandı. Bornova Belediyesi’nin organizasyonu ile yurttaşlarla buluşan ünlü sanatçı Kibariye unutulmaz bir konser verdi. Bornova Cumhuriyet Meydanı’ndaki Kibariye konserini binlerce vatandaş izledi.
 
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da hıdrellezi vatandaşlarla birlikte kutladı. Kibariye şarkılarıyla coşan ilçe halkı ateşten de atlayarak hıdrellez geleneklerini yaşadı. Romantik Erhan’ın  ardından sahne alan Kibariye, birbirinden güzel şarkların seslendirdi. Gecede vatandaşlar bol bol dans ederek gönüllerince eğlendi.
 
Eğlence dolu gecede konuşma yapan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır “ Ülkemizin birlik ve beraberliğe gereksinimi var. Biz bu ateşi Bornova’da yaktık. Bugüne kadar sürdürdüğümüz birlik ve beraberliğimiz katlanarak artacaktır. Bu akşam benim de bir dileğim olacak. Dileğim ülkemizde yaşayan tüm yurttaşlarımızın sevgi dolu, kardeşlik dolu, dostlukla kenetlenmiş bir yaşama kavuşmasıdır. Ünlü şarkıcı Kibariye’de bugün bizlerle birlikte. Kendilerine de bu güzel gecede bizlerle birlikte olduğu için teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Her geçen yıl güçleniyor

Avrupa Film Günleri 8-12 Mayıs arasındaı

Sözlerimizi tutacağız

Kaçak moloza pişman eden ceza

Mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi

Başkan Duman'dan Güçlü Kadro

Arşiv