Homend, Ege’de yüzde 11 büyüyecek

  • 0
  • 1.915
Yazı Boyutu:

Yenilikçi küçük ev aletleri üreticisi Homend, Ege Bölgesi’ndeki bayileriyle bir araya geldi. Markanın yeni  çıkarmayı planladığı ürünlerinin de tanıtıldığı toplantıda, 2011 yılına ait değerlendirmeler ve 2012 hedefleri  ortaya kondu. Homend, ayrıca, bu yıl içerisinde Ege Bölgesi’nde yüzde 11 büyüme hedeflediğini açıkladı.
 
“Serving Life” sloganı ile 2010 yılında kurulan küçük ev aletleri üreticisi Homend, Ege Bölgesi’ndeki bayileriyle İzmir Hilton Oteli’nde bir bayi toplantısı gerçekleştirdi. 2011 yıl sonu değerlendirmesinin katılımcılarla paylaşıldığı toplantıda, ayrıca, markanın bu yıl içerisindeki stratejik hedefleri de aktarıldı. Önümüzdeki dönemde piyasaya sürülmesi hedeflenen Homend ürünlerinin de tanıtıldığı etkinlikte, şirketin gelecek dönemdeki satış vizyonunu belirlemek üzere, fikirlerin açıkça dile getirilerek tartışmaya açıldığı bir ortam oluşturuldu.
 
Ege Bölgesi distribütörü Bizim-İş tarafından satış noktalarıyla buluşturulan Homend’in Genel Müdürü Hakan Koçer, “Homend yeni bir marka olmasına rağmen, tüketiciler bizi çok çabuk bir şekilde benimsedi. Bu da bizi gerçekten çok mutlu ediyor. Ege bizim için oldukça önemli bir bölge. Burada ciddi büyüme hedeflerine sahibiz. Bu yıl içinde bölgedeki satış noktamızı 130’dan 200’e çıkarmayı ve ciromuzu yüzde 11 artırmayı hedefliyoruz. Türkiye genelinde de hedefimiz 1000’in üzerinde satış noktasına sahip olmak ve yaklaşık 40 milyon TL ciro elde etmek” dedi. 

Homend hakkında
Elektrikli ev aletleri pazarına hızlı ve iddialı bir giriş yapan Homend, daha iyi yaşamak isteyenlere yönelik çözümler sunuyor. Müşterilerinin yaşam kalitesini yükseltme hedefini ve yenilikçi bakış açısını “Serving life” sloganıyla vurgulayan Homend, gerçekleştirdiği Ar-Ge çalışmaları sonucunda aynı anda birden fazla işi yapabilen, benzerlerinden daha az yer kaplayan, bakımı ve temizlemesi kolay, şık tasarımlı ve çevre dostu ürünler geliştiriyor. Cam ürünlerinde Alman Schott, su ısıtıcı ve çay makinesi tasarımlarında ise İngiliz Strix gibi dünya liderleri firmalarla; üretim süreçlerinde ise SGS ve KEMA gibi dünyanın önde gelen kalite kontrol şirketleriyle iş birliği yapan Homend, titiz çalışmaları sonucunda 5 adet fikir, 4 adet endüstriyel tasarım ve 37 adet marka patent başvurusu yapmış bulunuyor. 7/24 müşteri hizmetiyle müşteri memnuniyetini esas alan Homend, teknik servis alanında da farkını ortaya koyuyor ve ürünü müşterilerinin istediği yerden teslim alıp 48 saat içinde istediği yere teslim etme güvencesi sunuyor. Homend hakkında daha detaylı bilgi, www.homend.com adresinde.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli yaş meyve sebze ihracatçılarında ödül coşkusu

Aydın Ticaret Borsası Üyelerine, İhracat Yıldızları Ödülü

Folkart, En İyi İşverenleri Listesi’nde

Yapay zekayla gıda kayıplarının önüne geçecek

Kirazdaki ihracat hedefi 300 milyon dolara yükseldi

Sibel Zorlu, güven tazeledi

Arşiv