İftar’da Konak’tayız

  • 0
  • 520
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi ikram Ekipleri, her gün iftar öncesi kentinçeşitli yerlerinde gerçekleştirdiği yemek ikramıyla Konak’ta paylaşım vedayanışmayı çoğaltıyor. Konak Belediyesi’nin ikram ettiği hurma ve zeytinlerleorucunu açan vatandaşlar tavuklu pilav ve ayranın ardından tatlıyla iftaryemeklerini tamamlıyor. Doyurucu ve besleyici gıdalardan oluşan iftar yemekleriise gıda mühendisleri tarafından gerekli kontroller yapılarak, sağlığa uygunşekilde halka ulaştırılıyor.   

 

Bir sofra da sen kur
Konak Belediyesi’nin ‘Bir sofra da sen kur’ kampanyası iseher gün daha çok insana ulaşarak toplumsal yardımlaşma ve dayanışmayı daçoğaltıyor. Konak Belediyesi İkram Ekipleri, hayırsever yurttaşlardan gelenyardımları ihtiyacı olan ailelere ulaştırıyor. Vatandaşlar arasında sevgiköprüsü kuran Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Ramazan ayınınbağışlayıcı, dayanışmacı, sevgi dolu ruhunu burada hep beraber yaşıyoruz” dedi.

‘Bir sofra da sen kur’ kampanyasına katılarak yalnızca 5 TLkarşılığında bir ihtiyaç sahibine iftar yemeği ulaştırabilirsiniz. Kampanyayakatılım için hesap numaraları ise şöyle:

Akbank Kordon Şubesi
Şube Kodu: 0304
Hesap No: 69056
İban: TR 260004600304888000069056

İletişim: 444 35 66

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv