İlk fidan Batur’dan

  • 0
  • 718
Yazı Boyutu:

Narlıdere Belediyesi ve Tema vakfı “Her çocuğun bir ağacı olsun” kampanyasını başlattı. Didem Işıklı İlköğretim Okulu öğrencileri 120 çam fıstığı fidanını toprak ve su ile buluşturdu.
 
“Her çocuğun bir ağacı olsun”  kampanyası Narlıdere’de düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törene Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, TEMA Vakfı İzmir Eğitim Sorumlusu Merih Yücel, TEMA Vakfı İzmir Minik TEMA Projesi Sorumlusu Sakiye ŞENGÜN, Narlıdere Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Mustafa Özkeskin,  Didem Işıklı İlköğretim Okul Müdürü Yüksel Gezen ve öğrenciler katıldı.
 
Narlıdere Belediyesi, Yeşil ve yaşanabilir bir çevre oluşturmaya amaçlayan bu kampanyayı genişleterek tüm okulları ve Narlıdereli vatandaş’ları da içine almasını hedefliyor. Didem Işıklı İlköğretim Okulu öğrencileri ile birlikte ilk fidanı diken ve can suyunu veren Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “ bu pırıl pırıl çocukların gelecekte yaşabilecekleri bir çevre bırakmamız gerekiyor. Bir hayat tarzı, doğaya ve insanlara karşı duyarlı insanlar yetiştirmek için ilk olarak bizim örnek olmamız lazım. İlk fidan benden, bakımı ve büyük bir ağaç olmasını sağlamak siz sevgili öğrencilerden” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv