İlk kez böyle bir nikah kıydı

Karabağlar’daki Kemal Tarım Dinlenme Evi sakini 80 yaşındaki Halil İzci ile 78 yaşındaki Gülperi Hayta, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun kıydığı nikahla hayatını birleştirdi.

  • 0
  • 832
İlk kez böyle bir nikah kıydı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar’daki Kemal Tarım Dinlenme Evi sakini 80 yaşındaki Halil İzci ile 78 yaşındaki Gülperi Hayta, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun kıydığı nikahla hayatını birleştirdi. Başkan Selvitopu, başkanlık dönemi boyunca ilk kez böyle farklı bir nikah kıydığını belirterek, “Çok büyük onur ve mutluluk duydum.” Dedi.

5 yıldan bu yana Kemal Tarım Dinlenme Evi’nde yaşayan Halil İzci ile 2 yıldan bu yana aynı yerde barınan Gülperi Hayta’nın arkadaşlığı zamanla sevgiye dönüştü. Dinlenme evi yetkililerine evlenmek istediklerini söyleyen çift için, yöneticiler de kısa sürede çalışmaları tamamlayarak görkemli bir tören düzenlendi. Çiftin çocukları ve dinlenme evi sakinlerinin katıldığı nikahı Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu kıyarken, şahitlikleri Kemal Tarım Dinlenme Evi Vakfı Müdürü Şevket Perçin ile Dinlenme Evi Müdürü Olcay Karaca yaptı.

Mutluluk diledi
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu başkanlık dönemi boyunca ilk kez böyle farklı bir nikah kıydığını belirterek,  “Çok büyük onur ve mutluluk duydum. Bundan sonra yaşamı birlikte paylaşacaksınız. Sizler zaten hayat tecrübesini bilen insanlarsınız. Tavsiyede bulunmak bize düşmez Bize düşen size mutluluk dilemek.” diye konuştu.

Doyasıya eğlendiler
Nikah töreninin ardından zeybek gösterisi ve müzikli eğlence ile yeni evli çift başta olmak üzere dinlenme evi sakinleri ve çalışanlar doyasıya eğlendi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Demir muhtarlarla bir araya geldi

Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Projesi start aldı

Kadınların başarı hikayeleri konuşuldu...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

Dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Arşiv