İlk Meclis'te Çeşme için birlik çağrısı yaptı

  • 0
  • 897
Yazı Boyutu:

Çeşme Belediye Meclisi'nin seçim sonrası ilktoplantısında Başkan vekilleri ve komisyon üyeleri seçildi. Başkan Dalgıç,'Çeşme için el ele, omuz omuza olalım' çağrısında bulundu

30 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimlerin ardından ilkkez toplanan Çeşme Belediyesi Meclisi, Çeşme Belediye Başkanı MuhittinDalgıç'ın başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Çeşme BelediyesiMeclis Salonu'nda yapılan toplantıya Çeşme Belediyesi'nin CHP ve AK PartiliMeclis üyeleri, belediye birim amirleri, çalışanları ve çok sayıda vatandaşkatıldı. Meclis Toplantısı'nda komisyon üyeleri belirlendi; birim amirleritarafından 2013 yılı Denetim ve Faaliyet raporları okundu. Meclisin aldığıkarara göre Meclis 1. Başkan Vekili Aybars Yıldırım olurken, Meclis 2. BaşkanVekili Asuman Sağıroğlu seçildi. 

Çeşmeiçin omuz omuza
İlk meclis toplantısının bütün üyelere ve Çeşme'yehayırlı olmasını dileyen Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç,"Hepinizin Çeşme'ye katkı sağlayacağına gönülden inanıyorum. Halkınverdiği sorumluluğu karşılıklı güven içerisinde yerine getireceğiz. Şahsımadına söylüyorum; Çeşme'ye hizmet etmek için hepimiz daha çok çalışmalıyız. Mecliste5 yıl beraberiz. Birbirimizle el ele, omuz omuza olduğumuz sürece başarıkendiliğinden gelecektir. Huzurlu bir çalışma ortamı olacağına inanıyorum"diye konuştu.  Ayrıca Çeşme BelediyesiMeclis Toplantıları'nın her ayın ilk salı günü saat 18.00'de gerçekleştirilmesikararı alındı.


Çeşme Belediye Meclisi'nin 07. 04. 2014 tarihlikararına göre;
Meclis1. Başkan Vekili Aybars Yıldırım
Meclis2. Başkan Vekili Asuman Sağıroğlu
MeclisKatipleri
Güneş Barbaros
Veli Yüce
Şakir Karadede -Yedek
Banu Ayhan -Yedek
 EncümenÜyeleri
Şerif Gün
Banu Ayhan
 İhtisas Komisyonları
 Plan-Bütçe Komisyonu
Celil Altan
Şakir Karadede
Esen Fatma Kabadayı
Asuman Sağıroğlu
Levent Baykal
 İmar Komisyonu
Aybars Yıldırım
Esen Fatma Kabadayı
Abdullah Aküzüm
Asuman Sağıroğlu
Levent Baykal
 Ulaşım Komisyonu
Veli Yüce
Esen Fatma Kabadayı
Nurcan Albayrak
Şakir Karadede
Namık Aydoğdu

Turizm,Tanıtım ve Festival Komisyonu
Banu Ayhan
Celil Altan
Nurcan Albayrak
Abdullah Aküzüm
Bülent Tercan


Kadın-ErkekEşitliği Komisyonu
Nurcan Albayrak
Esen Fatma Kabadayı
Güneş Barbaros
Banu Ayhan
Asuman Sağıroğlu

MilliEğitim Alım Satım Komisyonu
Banu Ayhan (Asil)
Esen Fatma Kabadayı (Yedek)

AskerlikMeclisi üyeleri
Şakir Karadede
Veli Yüce (Yedek)VergiMüdürlüğü İlçe Takdir Kıymet KomisyonuAbdullah AküzümCelil AltanNurcan Albayrak (Yedek)Aybars Yıldırım (Yedek)6183Sayılı Amme Alacaklarının Tahsili KomisyonuAsuman SağıroğluCelil Altan (Yedek)Çeşme-AlaçatıTurizm Altyapı Hizmet Birliği üyeleriŞerif GünVeli YüceAybars YıldırımŞakir KaradedeNurcan AlbayrakEsen Fatma KabadayıGüneş Barbaros (Yedek)Banu Ayhan (Yedek)Abdullah Aküzüm (Yedek)KıyıEge Belediyeler Birliği üyeleriŞerif GünGüneş BarbarosEsen Fatma Kabadayı (Yedek)Şakir Karadede (Yedek)JeotermalKaynaklı Belediyeler Birliği üyeleriNurcan AlbayrakEsen Fatma Kabadayı (Yedek)TürkiyeBelediyeler Birliği üyeleriBanu AyhanEsen Fatma KabadayıŞerif Gün (Yedek)YarımadaBelediye Birliği üyeleriVeli YüceGüneş BarbarosAybars Yıldırım (Yedek)Şakir Karadede (Yedek)TüketiciHakem Heyeti üyeleriŞakir KaradedeŞerif Gün (Yedek)
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv