Ivana Sert ile Forum Bornova’da moda rüzgarı

  • 0
  • 886
Yazı Boyutu:

Forum Bornova, Forum Fashion Week kapsamında 27-29 Eylül’debirbirinden  renkli ve heyecanlı, moda ve alışverişle dopdolu etkinliklere ev sahipliğiyaptı.

 

Moda severler Forum Bornova’da, stiliyle herkesi kendinden  söz ettiren Ivana Sert ile moda ve stil üzerine keyifli bir sohbetgerçekleştirdi.  ‘Alışveriş Günü’ ise sürpriz indirim ve fırsatlarıyla modave alışveriş tutkunlarının yüzünü güldürdü.   Forum Bornova, Türkiye genelindeki Tüm Forum AlışverişMerkezleri’nde eşzamanlı olarak düzenlenen Forum Fashion Week kapsamında, ikigün boyunca moda ve alışveriş dolu etkinliklere ev sahipliği yaptı.

İndirimli alışveriş keyfi, Forum Bornova’yı sardı
28 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen ‘Alışveriş Günü’kapsamında birçok markada Forum Fashion Week’e özel indirimler, fırsat vekampanyalar, Forum Bornova ziyaretçileriyle buluştu. Moda ve alışveriştutkunları, 2013 Sonbahar-Kış sezonunun en moda parçalarına Forum FashionWeek’e özel indirimlerle sahip olma şansı yakaladı.

Ivana Sert,  moda tutkunlarıyla buluştu…
29 Eylül Pazar günü ise stiliyle herkesin konuştuğu, trendöncüsü moda tasarımcısı, stilist ve sunucu Ivana Sert, Forum Bornovaziyaretçileriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Moda ve stil üzerinegerçekleşen sohbette Ivana Sert, stil ipuçları ve sezon modasına dairönerilerde bulundu, dinleyicilerin moda ve çok konuşulan tarzına dairsorularını yanıtladı. İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiği etkinliğin sonundaIvana Sert sevenlerine imza dağıttı.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bayındır'da İrem Derici Rüzgar

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Arşiv