İzmir Arena’da ‘’Rap Mahal Birlikte Güzel’’ konseri

“Rap Mahal Birlikte Güzel” konser serisinin ikinci etabı İzmir Arena’da gerçekleşti ve Ceza, Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan ve DJ Hırs, İzmirli hayranlarıyla buluştu.

  • 0
  • 1.501
İzmir Arena’da  ‘’Rap Mahal Birlikte Güzel’’ konseri
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 “Rap Mahal Birlikte Güzel” konser serisinin ikinci etabı İzmir Arena’da gerçekleşti ve Ceza, Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan ve DJ Hırs, İzmirli hayranlarıyla buluştu.

12 Aralık’ta İstanbul Dorock XL’da rapseverlere merhaba diyen ve ikinci etabıyla İzmir Arena’da rapseverlerle buluşan ‘’Rap Mahal Birlikte Güzel’’ konser serisinde Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan ve DJ Hırs’dan oluşan ana kadroyla birlikte, Türkçe Rap müziğinin en önemli isimlerinden Ceza ve müzik yaşantılarını İzmir’de sürdüren Khontkar ve DJ Sivo sergilediği performanslarla izleyicilerden tam not aldı.

İzmir konserinin ardından Rap Mahal Birlikte Güzel konser serisi tüm hızıyla devam edecek ve Eskişehir Public’te Rap Mahal Birlikte Güzel serisinin üçüncü konseri, Eskişehirli Joker’in katılımıyla, Bursa Hayal Kahvesi’nde devam edecek ve ‘’Junkie Jumping’’ ve ‘’Green Peace’’ gibi ortak yaptıkları şarkılar bulunan No.1 ve Xir Bursalı dinleyicileriyle buluşacak.  
“Rap Mahal Birlikte Güzel’’ serisinin son konseri ise Ankara IF’te gerçekleşecek ve ana kadroya ek olarak ‘’uçamayan süper kahraman’’ mahlasıyla tanınan Ankara’nın yerel rap sanatçısı Aga B’nin canlı performansıyla 5 konserlik rap serüveni tamamlanacak.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv