İzmir’den dünyaya açılıyor

Almanya’nın başarılı iş insanı Renata DePauli yönetimindeki , Avrupanın en eski ve en iyi online perakende şirketi olan Depauli AG, teknoloji şirketi DePauli Systems’ı ESBAŞ’ın oluşturduğu IT eko Sisteminden etkilenerek, Tüm dünya’da yazılım sektöründe pek çok ilk’e imza atmak amacı ile  İzmir’e Ege Serbest Bölgesine taşıdı.

  • 0
  • 1.211
İzmir’den dünyaya açılıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Almanya’nın başarılı iş insanı Renata DePauli yönetimindeki , Avrupanın en eski ve en iyi online perakende şirketi olan Depauli AG, teknoloji şirketi DePauli Systems’ı ESBAŞ’ın oluşturduğu IT eko Sisteminden etkilenerek, Tüm dünya’da yazılım sektöründe pek çok ilk’e imza atmak amacı ile  İzmir’e Ege Serbest Bölgesine taşıdı.

Renata DePauli Bu gün  ESB’de yazılım ve bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmalara tanınan eşsiz avantajlar ve  ESBAŞ’ın sunduğu teknolojik alt yapı , çözüm odaklı ve hızlı hizmet anlayışı  ile ilgili memnuniyeti üzerine Avrupada pek çok yabancı yatırımcıya ESB ‘yi  tavsiye ediyor.
 
Renata DePauli Teknoloji şirketleri olan DePauliSystems’in basarılarının kısa sürede ses getirdiğini , DePauli Systems’in Chip gibi, Microsoft gibi Dünya Markalari’nin yakın takibine girdiğini  belirtiyor  ve bizlere Depauli Systems’i ve benzersiz platformlarından olan QS Payment’ ı anlatıyor.

DePauli Holding, 1997 den itibaren edindiği  e-Commerce tecrübesini, yine kendisinin kurmuş olduğu DePauli Systems bünyesinde, dünyada bir ilk olan, ödeme sistemleri ile iş dünyasının  ihtiyaç duyabileceği tüm  bileşenleri biraya getiren Qs-Payment platformunu hayata geçirdi.  Bu platform, farklı ölçeklerdeki e-commerce uygulamalarına ortak bir yapı sunuyor.
DePauli Holding bünyesinde 15 büyük uluslararası markanın online mağazalarında, her gün milyonlarca işlem gerçekleşiyor, buradan edinilen tecrübe  ve ihtiyaçlar çerçevesinde geliştirilen Qs-Payment  platformu , Ticari tüm multi-channel ödeme sistemlerinde, analiz ve segmentasyona dayalı güncel bileşenleri bir araya getirip  güçlü modülleri ile ticaret dünyasının ihtiyaç duyduğu tüm çözümleri sunuyor

Qs -Payment hızlı yanıt süresiyle dikkat çeken arama motoru, stok mekanizmaları, sipariş takibi, veri istatistiği, anomali tespitive uyarısı, güvenlik, kampanya yönetimi, müşteri segmentasyonu, data kalite skorlaması ile tüm sektörlere uygulanabilen bir ticari çözüm platformu sunuyor.
Standart Ödeme platformları sadece ödeme sürecini yönetirken  Qs-Payment platformu ise,  tüm sipariş sürecinde dahil olduğu adımları destekleyici fonksiyonlara da sahip. Uluslararası ticaret kurallarına uygun olarak KDV tanımlamaları yapılmasına imkan sağlıyor,  pazarlama süreçlerine dahil olarak kupon ve kampanya yönteminin yapılmasını ve tüm sipariş sürecinin başarı ile yönetilmesini sağlıyor, kampanya veya kuponun kullanımı ile ilgili istatistikler oluşturabiliyor ve kargolama süreçlerine  entegre oluyor.

Parçalı Gönderim ve Ödeme  sipariş sistemini devreye sokan Qs-Payment sadece gönderilen ürünlerin ücretini tahsil ederek  , kalan meblağı ürünleri gönderdiği zaman tahsil etmenin yanı sıra, bu esnada ürün değişikliği olması durumunda bunun takibinin de sağlıklı bir şekilde yapılabildiği bir dünyayı, platform üzerinde sunuyor.
 
Ek olarak Qs-Payment güçlü ödeme çözümü ile online mağazalar ve perakende satış noktası sistemlerine yönelik uluslararası bir e-ticaret sisteminin içerisine bütün iş katmanlarıyla beraber sadece
3 dakikada gibi kisa sürede entegre olabilirken, en kapsamlı entegrasyon için ise maksimum 3 güne ihtiyaç duyuyor.
Sistemin ayırt edici özelliklerinden biri de platform üzerindeki sorunları yada anomalileri yönetim kademesinde ilgili birimlere mobil app/e-mail gibi bildirimlerle iletebilmesi. 

Ayrıca günlük olarak kullanıcılar tarafında oluşan hatalar izlenebiliyor ve gerektiğinde müşterilere ulaşılarak  süreçlerin  ilerletilip tamamlanmasına   için yardımcı oluyor  . Sonuç olarak Qs-Payment her seviyede ihtiyaç duyulan veriyi olabildiğince görünür kılarak çözüm üretilmesi için harcanan sürelerin azaltılmasına ve verimin arttırılmasına katkı sağlıyor. 
Ayrıca Özel anlaşmalar çerçevesinde, kategori, marka veya ürün bazında satış yönlendirmesi yapabilen sistem, kendisine ait “hızlı ödeme” yapısına da sahip. Özetle Ödeme sisteminin üzerine bir iş planı kurmak, analizler eklemek, teknik sorunların kaynağını göstermek, gelecek problemlere dair tahmine dayalı uyarı yapısı kurmak, farklı departmanlara çözümler sunmak ve operasyonel ihtiyaçlara yönelik her şeyi yönetmek gibi hizmetler sunan Qs-Payment  ile artık online ticaret platformları, aradıkları pek çok şeyi tek bir yerde bulabilecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bedavaya versekte alan yok

23 Nisan'da koltuklar çocuklara emanet

Dünya Türk Doğal Taşını Almaya Geldi

Cennet meyvesi kuru incirde sezonun ilk yarısında ihracat yüzde 21 arttı

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

Arşiv