İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ’NDE 66. KEZ EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLAMANIN GURURU YAŞANACAK

  • 0
  • 621
İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ’NDE 66. KEZ EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLAMANIN GURURU YAŞANACAK
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Okul öncesi, ilkokul 1 ve ortaokul 5. sınıf öğrencilerinin, okul kaygılarını gidermek ve onlara okul ortamını sevdirmek, öğretmenlerini ve arkadaşlarını tanıtmak amacıyla gerçekleştirilen “Okula Uyum Haftası” tüm İTK Kampüsleri’nde eş zamanlı olarak başladı. Öğrenciler Okula Uyum Haftası kapsamında oyun, drama, sportif etkinlikler, sera gezisi, İTK Uşakizade Köşkü gezisi, İTK Gezegenevi gezisi, okul tanıtım gezileri ve derslere ilişkin uygulama örnekleri  gibi farklı eğitici ve öğretici çalışmaları yaptılar.

“Okula Uyum Haftası”nın bitmesine sayılı günler kala, İzmir Özel Türk Koleji’nde bir gelenek olan ve İTK’nın dört kampüsünde de eş zamanlı olarak başlayan Okul Açılış Törenleri için hazırlıklar başladı.  İzmir Özel Türk Koleji’nde bir gelenek olan ve İTK’nın dört kampüsünde de eş zamanlı olarak başlayan Okul Açılış Törenleri’nde, büyük küçük tüm İTK’lılar 66.kez eğitim öğretime başlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşayacak.

Törenler tüm kampüslerde eş zamanlı olarak başlayacak
İzmir Özel Türk Koleji’nin Bahattin Tatış, Büyükçiğli, Marmaris ve Bornova Kampüsleri’nde eş zamanlı olarak başlayacak törenlere İlkokuldan lise son sınıfa kadar tüm öğrenciler, veliler, mezunlar ve idareciler katılacak.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak törenlerde okul müdürleri 2015-2016 eğitim öğretim yılı için dileklerini ve düşüncelerini paylaşırken; İzmir Özel Türk Koleji’nden bir önceki eğitim öğretim yılında mezun olan öğrencilerimiz de kendi kampüslerinde arkadaşlarına seslenecek.  2015-2016 eğitim öğretim yılı için düzenlenecek törenlerde bu yıl da İzmir Özel Türk Kolejli öğrenciler kendi kampüslerinde İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Türkçe dillerinde dostluk mesajları verecekler.

İTK’da bir gelenek: “Bayrak Flama Devir Teslim Töreni”
İzmir Özel Türk Koleji’nde bir gelenek olan ve her eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen Bayrak Flama Devir Teslim Töreni bu yıl da düzenlenecek. İTK’dan mezun olan öğrenciler bayrak flama devir teslim töreninde Türk Bayrağını ve İTK Flaması’nı  arkadaşlarına teslim edecekler. İTK Okulları’nın dört kampüsünde de  aynı saatte başlayan törenler, İTK Okul Marşı’nın söylenmesinin ardından, öğrencilerin öğretmenleri eşliğinde sınıflara gitmesi ile son bulacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dernek yöneticilerine Yeni Nesil Derbis eğitimi

26.Tanıtım Günleri başlıyor

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Arşiv