Japar’dan doğaya anlamlı katkı

  • 0
  • 908
Japar’dan doğaya anlamlı katkı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

1986 yılında plastik malzemeden sıhhi tesisat malzemeleri üretmek amacıyla Jaki Pardo ve Erol Amado tarafından kurulan, su tasarruflu ürünler üreterek doğal kaynakların gelecek nesillere de aktarımını ilke edinen Japar Plastik A.Ş., Ege Orman Vakfı işbirliği ile 1070 fidanlık koru oluşturdu. Çeşme-Ildırı-Kadıovacık mevkiinde oluşturulan “Japar Plastik Korusu”nda şirket yönetici, çalışanları  ve ailelerinin  katılımı ile fidan dikim töreni düzenlendi .

Çeşme-Ildırı-Kadıovacık ağaçlandırma sahasında Japar Plastik A.Ş. Onursal Başkanı Jaki Pardo ve eşi Sara Pardo, Yönetim Kurulu Başkanı Erol Amado,  firma çalışanları ve ailelerinin katıldığı Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Perihan Öztürk, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öztürk; doğaya katkılarından dolayı teşekkür ederek Japar Plastik A.Ş. adına Sara Pardo’ya plaket takdim etti. 

Japar Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erol Amado, doğal kaynakları koruma misyonuna uygun olarak su tasarrufu sağlayan ürünler ürettiklerini; misyonlarına uygun olarak doğaya katkıda bulunarak 1070 fidanlık koru oluşturduklarını söyledi.  Amado, önümüzde ki günlerde de doğaya katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirtti. 

Konuşmaların ardından son fidanlar toprakla buluştu, can suları verildi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Demir muhtarlarla bir araya geldi

Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Projesi start aldı

Kadınların başarı hikayeleri konuşuldu...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

Dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Arşiv