Karabağlar’ın kör talihini kıracağız

  • 0
  • 1.160
Karabağlar’ın kör talihini kıracağız
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 480 binnüfuslu ilçede en önemli eksikliklerden birinin sağlıklı kentleşme olduğunadikkat çekerek Karabağlar’ın gelişme potansiyelinin olduğunu ve gün geçtikçeİzmir’in yıldızı bir ilçe olacağını söyledi. Büyükşehir Belediyesi ile birlikteKarabağlar’ı daha modern bir kent haline getirmek için dayanışma içerisindeçalıştıklarını kaydeden Başkan Selvitopu, 5 yıl boyunca Karabağlar’ın kör talihini kırmayı hedeflediklerini ifadeetti.

 

Selvili Mahallesi’nde muhtarlık hizmet binası açılışındavatandaşlara seslenen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ilçeningeleceğine ilişkin umut dolu sözler söyledi. Karabağlar’ın sahip olduğu bazıolumsuzluklara rağmen modern bir kent yaratma konusunda güven veren BaşkanSelvitopu, vatandaşlardan da her geçen gün güçlü destek alıyor. Selvitopu,Karabağlar’da eksik olan şeylerden birinin sağlıklı bir kentleşme olduğununaltını çizerek şunları söyledi:

“Karabağlar’ın önemli temel sorunları var. Ancak bunları hepbirlikte aşacağız ve inanıyorum ki Karabağlar İzmir’in yıldızı olacak.İlçemizin gelişme potansiyeli çok yüksek. Bizlere düşen bunu ortaya çıkarmak veKarabağlar’ı daha iyiye götürecek planlamaları yapmaktır. İzmir BüyükşehirBelediyesi ile birlikte Karabağlar’ı nasıl bir modern kent halinegetirebiliriz, nasıl geliştirebiliriz anlayışını hayata geçirmek içinçabalıyoruz. Ve 5 yıl boyunca da tek hedefimiz Karabağlar’ın kör talihinikırmak olacaktır. Ayrıca, Büyükşehir’in desteğini alarak 5 yıl sonunda çokgüzel şeyler yapmanın da mutluluğunu yaşayacağız.”

 

Sözde değil özde katılımcılık

Seçimlerde kendilerine oy veren ya davermeyen tüm yurttaşlara eşit hizmet vereceğini, aynı mesafeden bakacaklarınıbir kez daha vurgulayan Başkan Selviyopu, hiç kimseyi ötekileştirmeyeceklerini,birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç olduğunu söyledi. Katılımcı yönetimanlayışının Karabağlar için önemine vurgu yapan Selvitopu “Katılımcılığı sözdedeğil, özde yapacağız. İnsanların düşüncelerini laf olsun diye almayacağız.”Dedi. Selvitopu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Karabağlar halkına çok önem veriyoruz. Biz insandanyanayız. Hiçbir insanı ötekileştirmeyeceğiz, tam tersi omuz omuza verip, kolkola girip birlikte çalışacağız. Çünkü bu ülkenin buna ihtiyacı var. Birlik veberaberliğe ihtiyaç var. Farklı etnik kökenlerden gelmemiz bizimzenginliğimizdir. Bu durum bizden bir şey götürmez tam tersi katkı sağlar. Bizizleyeceğimiz yerel yönetim anlayışı ile sosyal yardımlaşma, altyapı vekentleşme projelerimizle hepsinin odağına insanı yerleştireceğiz. Barışçıl,paylaşan ve gelişen bir kenti hep birlikte yaratacağız. Bunlarda sizlerin dekatkısı çok olacak. Katılımcılığı sözde değil özde yapacağız. Yani insanlarındüşüncelerini laf olsun diye almayacağız. Hizmetlerimizi bu şekilde yapacağız.Tüm bu alt yapıları 5 yıllık süreç içerisinde hep birlikte gerçekleştireceğiz.Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Hedefinizi, planı ve programı sağlıklıkoyarsanız istediğiniz verimi alabilirsiniz. Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiçok olacak ve Büyükşehir’in desteğini alarak 5 yıl sonunda çok güzel şeyleryapmanın da mutluluğunu yaşayacağız.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv