Karabağlar Mobilya Günleri fuarda tanıtıldı

  • 0
  • 813
Karabağlar Mobilya Günleri fuarda tanıtıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye ve dünyanın önemli sektörel organizasyonları arasında başarıyla yer alan Modeko Fuarı’nda, Karabağlar Belediyesi'nin Mobilyacılar ve Marangozcular Odası işbirliği ile 15-24 Mayıs tarihleri arasında ilk kez düzenlenecek  Mobilya Günleri'nin standı da yer aldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, İzmir Vali Yardımcısı İbrahim Aslan, İzmir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Hatice Tatlı standa gelerek broşürleri inceledi, yetkililerden bilgi aldı. Stant ziyaretinde Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Tevfik Özdemir de Mayıs ayında düzenlenecek olan Karabağlar Mobilya Günleri’nin önemine değindi.
 
Karabağlar'da bir ilk gerçekleşecek
Mobilyacılar ve Marangozcular Odası işbirliği 15-24 Mayıs tarihleri arasında Yeşillik Caddesi ve Karabağlar sınırları içerisinde düzenlenecek Karabağlar Mobilya Günleri bir ilk olması açısından da önem kazanıyor. İzmir'de mobilya sektörünün kalbi olan Karabağlar mobilyasının tanıtımını yapmak ve sektöre dikkat çekmek amacıyla Mobilya Günleri süresince indirim kampanyaları, mobilya sergileri, söyleşiler, atölyeler, yarışmalar, belgesel gösterimleri, sanat aktiviteleri ve konserler düzenlenecek.

Geleneksel hale gelecek
Bu yıl birincisi düzenlenecek olan ve geleneksel hale gelmesi planlanan Karabağlar Mobilya Günleri broşürlerini alan sektör temsilcileri , bu etkinliklerle Karabağlar mobilyasının yeniden eski ve canlı günlerine döneceğine inandıklarını ifade ettiler.
5 gün sürecek fuar boyunca Karabağlar Belediyesi’nin  standı da saat 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bedavaya versekte alan yok

23 Nisan'da koltuklar çocuklara emanet

Dünya Türk Doğal Taşını Almaya Geldi

Cennet meyvesi kuru incirde sezonun ilk yarısında ihracat yüzde 21 arttı

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

Arşiv