Karabağlar’a çok yakışacak

  • 0
  • 601
Karabağlar’a çok yakışacak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi tarafından yapımına başlanan Aydın Mahallesi’ndeki Yunus Emre pazar yeri inşaatı son hızla devam ediyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Şubat ayında bitirilmesi planlanan pazar yerinde incelemelerde bulundu. Çalışmaları yerinde kontrol eden Başkan Selvitopu,  işçilerin de bayramını kutladı.

Karabağlar Belediyesi, Halk Ozanı Yunus Emre’nin adına yakışır bir pazar yeri yapıyor. Yapılan ihale sonunda, zemin katta pazarcı esnafı ve zabıta karakolu, alt katlarda ise otoparkın yer alacağı pazar yeri inşaatı hız kesmeden devam ediyor. 5 bin 300 metrekarelik pazarın zemin alanında 28 balık tezgahı, 25 zeytin tezgahı, 99 süt ürünleri tezgahı ve 319 sebze meyve tezgahı olmak üzere toplam 471 esnaf yer alacak. 2 bodrum katında ise 142 araçlık otopark alanı sayesinde trafik sıkışıklığının da önüne geçilmiş olacak.

Başkan Selvitopu denetledi
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da yapımı devam eden Yunus Emre pazar yerini gezerek yetkililerden bilgi aldı. Başına kask takarak inşaat alanında dolaşan Başkan Selvitopu ,söz konusu inşaatın tamamlandığında  Karabağlar’ın modern bir pazar yerine kavuşacağını söyledi.

Her türlü konfora sahip olacak
Yunus Emre pazar yerinin her türlü konfora ve imkana sahip olacağının altını çizen Başkan Selvitopu, “Ayrıca otoparkı sayesinde vatandaşlar rahat rahat bu pazara gelerek alışverişlerini yapacaklar. Bu çalışmalar diğer pazaryerlerinde de devam edecek.” diye konuştu. Selvitopu daha sonra çalışan işçilerin elini tek tek sıkarak bayramını kutladı ve aileleriyle birlikte iyi bir bayram geçirmelerini  diledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv