Karabağlar’da kedi kısırlaştırma ünitesi

  • 0
  • 701
Karabağlar’da kedi kısırlaştırma ünitesi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sahipsiz sokak hayvanlarına, daha iyi hizmet vermek için çalışan Karabağlar Belediyesi bir yeniliğe daha imza attı. Merkezi Uzundere’de bulunan Veteriner İşleri Müdürlüğü kedi kısırlaştırma ünitesini, Hatay Üçyol’da bulunan Uğur Mumcu Parkı’nda, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun katılımıyla hizmete açacak.

5 Ekim Pazartesi saat 11.00’de açılışı yapılacak olan irtibat bürosunda vatandaşların sokak hayvanları ile ilgili her türlü sorunları konunun uzmanı 1 veteriner hekim, 1 veteriner tekniker ve 2 personelden oluşan belediye ekipleri tarafından kısa sürede çözümlenecek. Ayrıca aynı noktada sokak kedilerinin kısırlaştırılacağı ameliyathane de bulunacak.

Merkezi yerde olacak
Uzundere’de bulunan Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün ardından, ulaşımı yakın ve merkezi bir konumda bulunan Hatay Üçyol Uğur Mumcu parkında ilk kez kedi kısırlaştırma ünitesi açacak olan Karabağlar Belediyesi ekipleri bu sayede vatandaşlarla daha kolay irtibat sağlayacak. Ayrıca sokak hayvanları ile ilgili sorunların da konunun uzmanları tarafından bu merkezde daha kısa sürede çözümlenmesi planlanıyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Demir muhtarlarla bir araya geldi

Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Projesi start aldı

Kadınların başarı hikayeleri konuşuldu...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

Dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Arşiv