Kardeş şehir Hanya’ya işbirliği ziyareti

  • 0
  • 794
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi, geçtiğimiz yıl kardeş şehir olduğu Yunanistan'ın Girit Adası'nın ikinci büyük şehri Hanya’ya, kültürel, sosyal ve ekonomik işbirliği gezisi düzenledi.
 
Hanya Belediyesi’nin daveti üzerine düzenlenen iş ve inceleme gezisine katılan Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ve meclis üyelerinden oluşan heyet, Hanya Belediyesi Başkanlığı’nı ziyaret etti, kentte incelemelerde bulundu. Başkan Kürüm, Hanya ile kurulan kardeş şehir ilişkisinin önümüzdeki süreçte daha güçlenmesini arzuladıklarını belirterek, “Kültürel, sosyal, ekonomik, turistik alanlarda işbirliği ve dayanışma içinde olmak bizlere güç veriyor. Bu kardeşlikten herkese örnek olacak güzel çalışmalar ortaya çıkacaktır. Bundan sonraki etkinliklerimizde, gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda daha fazla dayanışma içinde olma kararı aldık” dedi.
 
Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi ve İzmir Giritliler Derneği Başkanı Adnan Kavur’un da katıldığı ve gezide, Başkan Kürüm ve beraberindeki heyet, Girit’te bulunan Alaçatılılar Derneği ile Küçük Asyalılar Derneğini de ziyaret etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli yaş meyve sebze ihracatçılarında ödül coşkusu

Aydın Ticaret Borsası Üyelerine, İhracat Yıldızları Ödülü

Folkart, En İyi İşverenleri Listesi’nde

Yapay zekayla gıda kayıplarının önüne geçecek

Kirazdaki ihracat hedefi 300 milyon dolara yükseldi

Sibel Zorlu, güven tazeledi

Arşiv