kent düzeni ortak akılla sağlanıyor

  • 0
  • 1.780
Yazı Boyutu:

Her yıl 1-7 Ağustos tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası’nda Bornova’da renkli görüntüler yaşandı. Zabıta memurları, Bornova Belediye Meclisi’nde karanfil dağıttı. Zabıta personeli ile özel bir toplantı düzenleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, özverili çalışmalarından dolayı zabıta personelini kutladı. Sındır, Bornova’da kent düzeninin cezalarla değil zabıta, esnaf ve vatandaşın ortak noktada buluşması ile sağlandığını söyledi
 
1 ve 7 Ağustos tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası Bornova’da karanfillerle kutlandı. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, zabıta memurlarıyla bir toplantı yaparak fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Bornova’da kent düzeninin cezalarla değil zabıta, esnaf ve vatandaşın aynı noktada buluşması ile sağlandığına dikkat çeken, Sındır, “Aslında hepimiz aynı amaç için çalışıyoruz. Daha çağdaş yaşam koşullarının sağlanması için çaba harcıyoruz. Amaç aynı olunca ortak noktada buluşmak kolay oluyor. Bornova’da kent düzeni bu şekilde ortak akılla sağlanıyor” dedi.   
 
Zabıta Müdürlüğü’nde görevli personelin yoğun ve stresli bir görevi sürdürdüklerini belirten Başkan Sındır, “Zabıta ekiplerimizle birlikte Bornova’ya en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.  Zabıta teşkilatları, kent merkezlerinde düzeni sağlamak amacıyla kurulmuş. Günümüzde yetkileri genişletilerek vatandaşlarımızın huzuru için hizmet vermeye devam ediyor. Özellikle de kentlerin önemli parçaları olan cadde ve sokaklardaki düzenin sağlanmasında belediyenin kolluk birimi olarak görev yapıyorlar. Arkadaşlarımızın Zabıta Haftası’nı kutluyorum. Birlik içinde çalıştığımız sürece Bornova daha huzurlu bir kent oluyor” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv