Kenti nakış nakış işliyoruz

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, “Kim ne derse desin yapılanları görmek önemli bir meziyet. Kenti nakış nakış işlemek de önemli bir meziyet” dedi.

  • 0
  • 174
Kenti nakış nakış işliyoruz
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Gökçealan Köyü’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan çalışmalarla birlikte Gökçealan köyünün çehresi değişiyor.

Yer altındaki altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlayan yol çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Ceritoğlu Sengel; “Gökçealan’da çok ciddi bir yol yapım süreci içerisine girdik. Toplamda 10 bin metrekare yollarımızı yapıyoruz. Çalışmalarımız Gökçealan’ın yeni yerleşim yerinde devam ediyor." dedi.

Başkan Ceritoğlu Sengel; “Kim ne derse desin yapılanları görmek önemli bir meziyet. Kenti nakış nakış işlemek de önemli bir meziyet” dedi.
Yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Gökçealan Muhtarı Nazmi Tabak; “Altyapı çalışmaları bitti. Yollarımız çok kötüydü. Çok sıkıntı çekiyorduk. Her yer pırıl pırıl oldu. Tüm köy halkı adına Başkanımıza, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Gökçealan’da yaşayan yurttaşlar da yeni yapılan yolların araç kullanımı açısından da kendilerine kolaylık sağladıklarını belirterek; yol yapım taleplerini yerine getirdikleri için Efes Selçuk Belediyesi’ne ve Başkan Ceritoğlu Sengel’e teşekkür ettiler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Demir muhtarlarla bir araya geldi

Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Projesi start aldı

Kadınların başarı hikayeleri konuşuldu...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

Dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Arşiv