Kış öncesi kombi-kat kat bakımını ihmal etmeyin…

Yaklaşan kış ayları öncesinde İzmir’de çalışan kalorifercilere ve sıhhi tesisatçılara eğitim semineri düzenlendi. İzmir Kaloriferciler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası ile E.C.A. Serel Elmor firması tarafından işbirliği altında yapılan seminer, 200 oda üyesinin katılımıyla gerçekleştirildi.

  • 0
  • 96
Kış öncesi kombi-kat kat bakımını ihmal etmeyin…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yaklaşan kış ayları öncesinde İzmir’de çalışan kalorifercilere ve sıhhi tesisatçılara eğitim semineri düzenlendi.
İzmir Kaloriferciler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası ile E.C.A. Serel Elmor firması tarafından işbirliği altında yapılan seminer, 200 oda üyesinin katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Vatandaşa kaliteli hizmet
Seminerin açılış konuşmasını yapan İzmir Kaloriferciler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Kemal Erözel, sektörde kış aylarında vatandaşlardan gelen taleplerin arttığına dikkat çekti.
 
İzmir halkına kaliteli hizmet verme adına eğitim çalışmaları planladıklarına değinen Erözel, ‘Kış aylarında kombilerde, kat kat sistemlerinde  bakım, onarımların yoğunlaşıyor. Vatandaşlar kış ayları yaklaşmadan bir an önce kombi ve kat kat sistemlerinin yıllık bakımlarını muhakkak yaptırmalı. Eğer bakım yapılmazsa gaz tüketim sarfiyatı ciddi oranda artıyor. Ayrıca kış aylarında servis üyelerimizin telefonları susmuyor. Taleplerin karşılanmasında zorluklar yaşıyoruz. O nedenle yıllık bakımların şimdiden yapılması vatandaşlarımızın lehine olacaktır.’ dedi.

 
Esnaf terbiyesi ve Ahi geleneğinin tüketici memnuniyetine büyük önem verdiğini hatırlatan Başkan Erözel, ‘İzmir halkına en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde verme sorumluluğumuz var. Bu nedenle üyelerimizin bilgilerini tazelemek, yeni gelişmeler ve teknoloji hakkında ayrıntılı bilgiler vermek için bu tür organizasyonlara büyük önem veriyoruz. Ayrıca yeni ürünler, günün getirdiği yenilikler ve kolaylıklar üzerine de üyelerimizi bilgilendiriyoruz. Bu tip seminerlerle hem üyelerimize maliyetlerini düşürecek, işlerini kolaylaştıracak tanıtımları yapıyoruz, hem de vatandaşlara daha kaliteli hizmet verebilmeleri için bilgi aktarıyoruz ’ diye konuştu.
 
Uzman Konuşmacılar
İzmir Kaloriferciler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası’nın katkılarıyla gerçekleştirilen seminerde, kramajlı musluk, batarya gurubu konularında, Elmor İzmir Bölge Müdürü Çağrı Ünal’ın yanısıra, İlker Burhan, Kamil Güçlütürk, Ali Yıldız ve Umut Güleç gibi alanlarında uzman isimler tarafından ayrıntılı sunumlar yapıldı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv