KOCAN KADAR KONUŞ: DİRİLİŞ’E TAM NOT

  • 0
  • 1.133
KOCAN KADAR KONUŞ: DİRİLİŞ’E TAM NOT
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü, Senaryosu’nu Kıvanç Baruönü ile Şebnem Burcuoğlu’nun yazdığı ve başrollerini Ezgi Mola ile Murat Yıldırım’ın paylaştığı BKM yapımı Kocan Kadar Konuş: Diriliş filminin İzmir galası yoğun ilgi gördü.
 
İzmir Galasına Yönetmen Kıvanç Baruönü ile başrolleri paylaşan Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’da katıldığı film İzmirliler’den tam not aldı.

İzmir Optimum Outlet’te Cinemaximum salonlarında, kuruluşunun 15’nci yılını kutlayan BKM Ege bölge Temsilcisi Devajans tarafından gerçekleştirilen galaya çok sayıda İzmirli sinemasever katıldı.
 
Şebnem Burcuoğlu’nun “Kocan Kadar Konuş: Diriliş”  isimli romanından uyarlanan ve “Kocan Kadar Konuş”un devamı niteliği taşıyan filmin  gösterim öncesi Outlet meydanında sevenleriyle buluşan, kısa süreli sohbet eden Mola, Yıldırım ve Baruönü, izleyenlerle Selfie çektirdi.
 
Filmi seyirciler arasında kendilerine ayrılan sıralarda izleyen ekip, filmin üçüncüsünün çekilip çekilmemesini seyirciye sordu.  Gelen olumlu tepkiler üzerine üçüncü Kocan Kadar Konuş için çalışma sözü verdi. 

Geleneksel Türk kızı kalıplarına ve nesiller boyu devam eden “ne derler korkusuna” meydan okuyan İzmirli Efsun, hayatının aşkı Sinan’a evlenme teklif eder ve düğün süreci başlar. Ancak, her genç kızın kâbusu,  Efsun ve Sinan’ın hikayesine de gölge eder. Bu gölge: Aileler. 

Kendi doğruları ve değer yargılarıyla yüz yılların evlilik adetlerine ve geleneklerine meydan okuyan Efsun ile Sinan’ın cesaretinin komediyle buluştuğu ve başrollerini Ezgi Mola  ve Murat Yıldırım’ın paylaştığı Kocan Kadar Konuş Diriliş’te, Hümeyra, Nevra Serezli, Gülenay Kalkan, Eda Ece, Begüm Öner, Gül Arıcı, Muhammet Uzuner, İsmail İncekara, Nilgün Kasapbaşoğlu, Hakan Salınmış, Enis Arıkan, Bora Akkaş, Güven Murat Akpınar, Güçlü Yalçıner, Mehmet Baran Erdoğan, Tolga Çıklaçiftçi, Romina Özipekçi, Gözde Seda Altuner, Burak Topaloğlu,  Emine Gülsüm Göznümer, Ayten Mısırlıoğlu yer alıyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bayındır'da İrem Derici Rüzgar

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Arşiv