Kuru Meyve, Zeytinyağı ve Deri ihracatçılarına Uzakdoğu Daveti

  • 0
  • 572
Yazı Boyutu:

Zeytin ve Zeytinyağı Tanıtım Komitesi, Kuru Meyve TanıtımGrubu ve Deri Tanıtım Grubu, bu üç sektördeki ihracatçıların Japonya ve Çinpazarına açılmaları amacıyla “Sektörel Ticaret Heyeti Organizasyonu”düzenliyor.  

Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu,Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonunda, Deri , Kuru Meyve, Zeytinve Zeytinyağı Tanıtım Gruplarının işbirliğinde hedef pazarlarımız içerisindeyer alan Japonya ve Çin pazarlarına yönelik olarak düzenlenecek olan"Ticaret Heyeti" organizasyonu 16-22 Şubat 2014 tarihleri arasındagerçekleştirilecek. 

Japonya yaklaşık 130 milyonluknüfusu ve kişi başı 34 bin ABD Dolarlık milli gelir düzeyi ile deri ürünleri (derikonfeksiyon, ayakkabı, saraciye ürünleri) , kuru meyve, zeytin ve zeytinyağıiçin önemli bir pazar potansiyeli oluştururken, dünyanın en kalabalık vedolayısıyla en büyük pazarı konumundaki Çin de benzer bir potansiyel sunuyor. 

16-22 Şubat 2014 tarihleriarasında Japonya'nın başkenti Tokyo ile Çin'in Şanghay kentlerine yönelikolarak düzenlenecek "Ticaret Heyeti" organizasyonu kapsamındaTürkiye'den,  Japonya'dan ve Çin’den üstdüzey yetkililerin katılımları ile Türk, Çinli ve Japon işadamları arasındaikili iş görüşmeleri gerçekleştirilmesi ve sözkonusu pazarların yakındanincelenmesi hedefleniyor. 

Gerek Japonya ve Çin pazarınagirmek isteyen ve gerekse bu pazarlara yönelik olarak ihracat gerçekleştirenfirmalarımızın pazar paylarının geliştirilmesi açısından önemli bir fırsatniteliğindeki heyete katılım bedeli kişi başı 2.770 Avro olup, katılım ücretineekonomi sınıfı İstanbul-Tokyo-Şanghay- İstanbul uçak bileti bedeli ile 4 geceoda+kahvaltı konaklama bedeli ve transferler dahil olup,  Çin vize bedeli ve yemek bedelleri dahildeğildir. 

Japonya ve Çin “Ticaret Heyeti”organizasyonuna katılmak  isteyenfirmalarımızın Ege İhracatçı Birlikleri Fuarlar Şubesi ile fuarlar@egebirlik.org.tr ya da 0 23248 60 41 no.lu telefon aracılığıyla 29 Ocak 2014 Çarşamba günü mesai bitiminekadar temasa geçmeleri beklenmektedir.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bedavaya versekte alan yok

23 Nisan'da koltuklar çocuklara emanet

Dünya Türk Doğal Taşını Almaya Geldi

Cennet meyvesi kuru incirde sezonun ilk yarısında ihracat yüzde 21 arttı

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

Arşiv