Meret’ten Noksan Aşklar Manzumesi

İzmirli  rock grubu Meret’in yarım kalan aşklara manzume niteliğindeki “Noksan” adlı tekliği dinleyiciyle buluştu. Arpej Yapım etiketiyle çıkan, grubun üçüncü albümü olan şarkı tam anlamıyla bir ayrılık, gurur ve pişmanlık öyküsü anlatıyor.

  • 0
  • 642
Meret’ten Noksan Aşklar Manzumesi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmirli  rock grubu Meret’in yarım kalan aşklara manzume niteliğindeki “Noksan” adlı tekliği dinleyiciyle buluştu. Arpej Yapım etiketiyle çıkan, grubun üçüncü albümü olan şarkı tam anlamıyla bir ayrılık, gurur ve pişmanlık öyküsü anlatıyor. Kadın erkek ilişkilerinde yüksek beklentilerin yarattığı hayal kırıklığını işleyen Noksan’ın söz ve müziği Özgür Umut Hoşafçı’ya, düzenlemesi ise Tankut Aydınlıyım’a ait. Noksan’ın klibinin yönetmen koltuğunda Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Onur Akşit otururken, kurguda ise Enes Erkut’un imzası bulunuyor. İzleyicilerin de beğenisini kazanan klipte Rıdvan Yiyen ve Hilal Akyüz performanslarıyla göz dolduruyor.  
 
KLİPTE GÖZTEPELİ SPORCULAR  
Noksan şarkısının klibinde Göztepeli sporcular Gözde Karabıyık ve Batu Günay da rol alıyor. Aynı zamanda milli takım adına da yarışan iki genç sporcu, klip içinde eskrim sporunun güzel örneklerini de sunuyorlar. Eskrimin son derece estetik bir spor olduğuna değinen ve şarkıda anlatılan, kadın ve erkek arasındaki duygusal mücadeleyi görsel açıdan çok iyi simgelediğini belirten, grubun solisti Özgür Umut Hoşafçı, “Eskrim, kazanılan yeni başarılarla birlikte ülkemizde de gün geçtikçe daha da popüler oluyor. Klibimizde bu spora yer vererek kendi adımıza, biraz olsun destek verdiğimizi düşünüyorum. Ayrıca şehrimizin ve semtimizin güzide kulübü Göztepe’ye de bu vesileyle değinmiş olduğumuz için mutluyuz” diyor.
 
“BODRUM MASALI” ŞARKISI 
Aynı zamanda Kanal D’den yayınlanan “Bodrum Masalı” dizisinin 28’inci bölümünde kullanılan şarkı için Kanal D ekibi tarafından da dizinin görüntülerinden oluşan özel bir klip hazırlanmıştı. Grubun konser performanslarında da dinleyicilerden tam not alan Noksan şarkısı, internet üzerinden de şimdiden bir hayli ilgi gördü.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv