Minik Kalem ve fırçalar yarışıyor

  • 0
  • 778
Yazı Boyutu:

*Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi tarafındanResim ve Kompozisyon Yarışması düzenlendi. Kompozisyon Yarışması’nın konusu; ‘Denizlerimizden Nasıl Yararlanabiliriz’. ResimYarışması’nın konusu ise ‘Deniz ve Deniz Canlıları’. Haydi çocuklar! Buyarışma sizin için.


  İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, denizsevgisi ve deniz temizliğini aşılamak üzere ilköğretim okulu öğrencilerineyönelik olarak “Resim ve Kompozisyon Yarışması” düzenliyor.  

İMEAK DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu BaşkanıYusuf Öztürk, öğrencilere denizi tanıtmak ve deniz sevgisini sağlamak amacıyla9 yıl önce Resim ve Kompozisyon Yarışması düzenlemeye başladıklarınıbelirterek, gelen resim ve kompozisyon sayısında her geçen yıl artışyaşandığını söyledi. 

Öztürk, “DenizTicaret Odası İzmir Şubesi olarak amaçlarımızdan bir tanesi denizi sevdirmek,bu sevgiyi yaygınlaştırmak ve yararlarını anlatmak. Resim ve KompozisyonYarışmamızı bu amaç doğrultusunda hayata geçiriyoruz. Ortaokul öğrencilerinin katılacağı kompozisyon yarışmasının konusu ‘Denizlerimizden Nasıl Yararlanabiliriz’, ilkokulöğrencilerinin katılacağı yarışmanın konusu ise ‘Deniz ve deniz canlıları’. Bütünçocuklarımızı, bu yıl 10. Kez düzenleyeceğimiz resim ve kompozisyon yarışmasınakatılmaya davet ediyoruz. Gelin resim ve yazılarla bizlere denizi anlatın” diyekonuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv