Mondi Tire Kutsan 40’ıncı Yılını Coşkuyla Kutladı!

  • 0
  • 1.378
Mondi Tire Kutsan 40’ıncı Yılını Coşkuyla Kutladı!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

0 ülkede faaliyet gösteren Avusturyalı kâğıt ve ambalajdevi Mondi Grubu’nun bir iştiraki olan Mondi Tire Kutsan, 40’ıncı kuruluş yılınıçeşitli etkinliklerle kutladı. 1974 yılında 1900 Tirelinin bir araya gelerekaynı hayal ve çabanın etrafında mücadele ederek ilk tohumlarını attığı MondiTire Kutsan, aradan geçen 40 yıl sonrasında günümüzde 700’ü aşkın iş ortağı vebin 200 çalışanıyla Türkiye’nin en büyük 186’ncı sanayi şirketi olarak yolunadevam ediyor. Türkiye’nin lider oluklu mukavva ambalaj üreticisi olmanıngururunu yaşayan ve yaşatan Mondi Tire Kutsan, 40’ıncı yaşını Türkiye’de faaliyet gösteren 4 kutu ve 1 kâğıtfabrikasının tüm çalışanları ve onların aileleri ile beraber 4 farklılokasyonda şenliklerle kutladı.

 

“Önceliğimiz insan” mottosuyla hareket eden Mondi TireKutsan ailesinin tüm bireylerini ve ailelerini içine alan şenlikler kapsamındaözel konserler, çeşitli hediyelerin sunulduğu eğlenceli etkinlikler düzenlendi.Sürdürülebilirlik ve yenilikçilik kapsamında çocukların geri dönüşüm, tasarrufve çevre kavramlarını içselleştirdikleri; Çevko ile Mondi Tire Kutsan’ın ortakyürüttüğü ‘’Kutu Kutu Pense’’ sosyal sorumluluk projesi ise Mondi Tire Kutsançalışanlarının çocuklarıyla da bu vesile ile buluştu.

 

Mondi Tire Kutsan’ın CEO’su Hakan Tiftik, kurucularınvizyoner girişimleri ve sayısız Tire Kutsan kahramanının çabasıyla kurulan‘Mondi Tire Kutsan’ın üretime başlamasının 40’ıncı yıldönümünü büyük birmutluluk ve heyecanla idrak ettiklerini dile getirdi. Tiftik, “Böylesine büyükbir organizasyonda Mondi ailesinin bir parçası olmaktan ve özelikle son beşyılda gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla, büyük modernizasyon projeleri ilebirlikte, yürüdüğümüz bu yolda Mondi olarak ambalaj sektöründe liderliğigöğüslemenin haklı gururunu yaşıyor, artan başarımızla nice beraber 40 yıllaradiliyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bedavaya versekte alan yok

23 Nisan'da koltuklar çocuklara emanet

Dünya Türk Doğal Taşını Almaya Geldi

Cennet meyvesi kuru incirde sezonun ilk yarısında ihracat yüzde 21 arttı

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

Arşiv