Mövenpick Hotel Izmir'de açık büfe öğle yemekleri!

  • 0
  • 1.178
Mövenpick Hotel Izmir'de açık büfe öğle yemekleri!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Her öğünü benzersiz lezzetlerle ve aynı özenle sunan Margaux Restaurant'ta 12:00-15:00 saatleri arasında açık büfe öğle yemeği keyfini Mövenpick Hotel Izmir farkıyla yaşanıyor.
 
İzmir'in tam kalbinde bulunan Margaux Restaurant, seçkin ve konforlu ortamı ile güzel bir öğle yemeği ve iyi bir sohbet için en ideal adres. Diyet ürünlerden doğal lezzetlere, en taze meyvelerden organik sebzelere ve farklı damak zevklerine hitap eden seçenekleri ile öğle yemeklerinize fark katacak olan Margaux Restaurant'ın kapıları hafta içi her gün açık. 
Salata büfesi, zeytinyağlı ve meze çeşitleri, günün çorbası, et, tavuk ve balık seçeneklerinden oluşan et büfesi, kendi fırınımızdan çıkan ekmek çeşitleri, tatlı ve meyve büfesinden oluşan açık büfe öğle yemeği kişi başı KDV dahil sadece 39 TL. Margaux Restaurant’ın mutfağından çıkan leziz spesiyaller ile öğle aralarıı keyifli bir molaya çevrirebilir, bir ziyafete dönüştürülebilir. 
Öğle aralarınızı keyifli bir molaya dönüştürmek isteyenler 0232 488 14 14'den Mövenpick Hotel Izmir'i arayarak rezervasyon yaptırabilir.   

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv