Narlıdere’nin parkları yenileniyor!

Çocukların ve ailelerin daha güvenli ortamlarda zaman geçirmesi için çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, ilçede bulunan parklarda geniş kapsamlı bakım ve yenileme çalışması başlattı.

  • 0
  • 287
Narlıdere’nin parkları yenileniyor!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çocukların ve ailelerin daha güvenli ortamlarda zaman geçirmesi için çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, ilçede bulunan parklarda geniş kapsamlı bakım ve yenileme çalışması başlattı. Yılbaşından bu yana 25 farklı parkın oyun grupları ve spor aletleri yenilendi, peyzaj çalışmaları yapıldı. Başkan Ali Engin “İlçemizin oksijen merkezlerini yeniliyor, vatandaşlarımızın kullanımına sunuyoruz” dedi.
 
PARKLAR “ENGELSİZ” HALE GETİRİLİYOR
Narlıdere Belediyesi, ilçedeki parklara yönelik bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına hız verdi. Pandemi yasaklarının kaldırılmasıyla, çocukların ve ailelerin daha güvenli ortamlarda zaman geçirmesi için mesai harcayan belediye ekipleri, son 7 ayda 25 farklı parkı elden geçirdi. İhtiyaç duyulan noktalarda oyun grupları ve kauçuk zeminler yenilendi. Başta Bisiklet Yolu güzergahı olmak üzere, tüm parklarda çim düzenlemesi ve peyzaj çalışması yapıldı. Basketbol ve tenis kortları ile spor aletlerinin onarımları tamamlandı. Asım Bezirci, Bahriye Üçok ve Muhtar Şengül Gülel parklarına ‘engelsiz oyun grupları’ yerleştirildi. Küçük yaşta hayatını kaybeden minik Ateş Arel’in ismi, Altıevler’de yeni yapılan parka verildi.
 
ÇALIŞMALAR SÜRECEK
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Pandemi yasakları boyunca başta çocuklarımız olmak üzere hepimiz evlerimizde kaldık. Yasakların kalkacağı günlere hazır olmak için bu süreçte parklarımızda kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları yaptık. Ailelerin gönül rahatlığıyla kullanabileceği, nefes alabileceği, yorgunluk atabileceği güzel merkezler yarattık ve vatandaşlarımızın kullanımına sunduk” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3. Yaş Üniversiteleri Şenliği’ne geri sayım başladı

Flamingo Doğa Parkı’nda yüzde 80’lere gelindi

24 muhtara teşekkür plaketi

Mesaimin son saatine kadar çalışmaya devam

Seferihisar’a 2,5 milyar liralık yatırım

Kadın Danışma ve Sığınma Evi tamamlandı

Arşiv