Nizamettin Bedir parkı açılıyor

  • 0
  • 924
Yazı Boyutu:

Narlıdere Belediyesi bir süredir tedavi gördüğüakciğer kanserine yenik düşerek, 28 Nisan 2013 tarihinde kaybettiğimiz Ege Magazin Gazetecileri Derneği Üyesi- Gazeteci Nizamettin Bedir’in anısını yaşatmak için, adına yaptırdığı parkınaçılışını yapacak.

 Nizamettin’imizeteşekkür Narlı Mahallesinde 1935 mlikbir alanasahip olacak olan gazeteci Nizamettin Parkı Bu gün (10 Ocak)  ‘Çalışan Gazeteciler’gününde Narlıdere belediyesi tarafından düzenlenecek tören ile hizmeteaçılacak. Açılışa Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur’un yanı sıra İzmirBüyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP İzmir Milletvekillerikatılacak. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “Şahsıma ve belediyemizebüyük emekleri olan Nizamettin Bedir’in adını uzun yıllar hizmet verdiğiNarlıdere’de yaşatmak için bu parkı açacağız. Emekleri için, dostluğu için,belediyemize ve hatta bana kattıkları için Nizamettin’imize teşekkür olarakdüzenlediğimiz parkımızın açılışına herkesi davet ediyorum” dedi. 

‘Çalışan Gazeteciler’ gününde
10 Ocak Cuma günü Narlı Mahallesi, Tuna Caddesi,Yukarıköy üstünde Saat:12.00’de, Narlıdere Belediyesinin düzenlediği ve İzmirGazeteciler Cemiyetinin katkılarıyla gazeteci Nizamettin Bedir Parkı’nınaçılışı gerçekleştirilecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv