OPTIMUM’DA AKSİYON FIRTINASI

  • 0
  • 740
Yazı Boyutu:

Yetenek Sizsiniz yarışmasının en çok ilgi çeken ekiplerinden biri olan Action Team, muhteşem gösterisiyle Optimum Outlet ziyaretçilerine heyecan ve coşku dolu bir gün yaşattı.
7 senedir profesyonel olarak performans sergileyen ve bugüne dek dünyanın 30 ülkesinde gösteri yapan ekip, İzmirli hayranları ve basketbol severler ile ilk kez bir araya geldi. Dünya sıralamasında alanında ilk 3’te olan Action team, Optimum’daki gösterilerinde sporu performansa, performansı da şova dönüştürerek izleyenleri büyüledi.
Optimum buz pisti üstüne kurulan platformda gerçekleştirilen performansta bir portatif pota, iki adet trambolin ve üç adet jimnastik minderi kullanıldı. 100 metrekarelik alanda mucize uçuşlar ve saltolar eşliğinde gerçekleştirilen gösteri esnasında heyecanlı anlar yaşayan binlerce izleyici, aralıklarla yapılan 3 gösteriyi de soluksuz izledi.
Normal gösterinin ardından izleyenlerin de katılımlarının sağlandığı interaktif bölümde, kendine güvenen gençler, Action Team’in yarattığı aksiyon fırtınasına eşlik etme ve yeteneklerini sınama fırsatı bulurken aynı zamanda Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin verdiği cazip hediyelerin de sahibi oldular.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Her geçen yıl güçleniyor

Avrupa Film Günleri 8-12 Mayıs arasındaı

Sözlerimizi tutacağız

Kaçak moloza pişman eden ceza

Mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi

Başkan Duman'dan Güçlü Kadro

Arşiv