Pınar 40. yaşını çalışanlarıyla kutladı

  • 0
  • 946
Yazı Boyutu:

 Yaşar Topluluğu bünyesindeki Türkiye’nin öncü gıdave içecek markası Pınar, 40. kuruluş yıldönümünü çalışanlarıyla birlikte kutladı.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdilYiğitbaşı konuşmasında, ‘’Bulunduğumuz tüm sektörlerde her biri dünyastandartlarında üretim kalitesi ve ürün çeşitliliğine sahip şirketlerimiz ileyolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Tedarikçilerimiz ve bayilerimizdenoluşan 500 bin kişilik bir ekosisteme sahibiz. 2012 ve 2013’tegerçekleştirdiğimiz ve başlattığımız yatırımlar, bizi daha güçlü bir şekildegeleceğe taşıyor” dedi.

Yaşar Topluluğu bünyesindeki Türkiye’nin öncü gıda ve içecekmarkası Pınar, 40. kuruluş yıldönümünü İzmir, Ankara ve İstanbul’da düzenlenen  törenlerde çalışanlarıyla birlikte kutladı.

Törene, Yaşar Topluluğu Yönetim Kurulu Üyeleri, YaşarTopluluğu ve Pınar yönetici ve çalışanları katıldı. Kutlama töreninde gıda veiçecek grubu şirketleri bünyesinde 5. yılını dolduran 96, 10 yılını dolduran 202,15 yılını dolduran 95, 20 yılınıdolduran 16, 25 yılını dolduran 6 ve 30 yılını dolduran 2 kişi olmak üzere toplam 417 çalışana başarı ve onurlandırmasertifikaları verildi.

İdil Yiğitbaşı “Yatırımlarımız bizi daha güçlü bir şekilde geleceğetaşıyor”
Yaşar HoldingYönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, yaptığı konuşmada “Bulunduğumuz tümsektörlerde her biri dünya standartlarında üretim kalitesi ve ürünçeşitliliğine sahip şirketlerimiz ile yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. İçindebulunduğumuz tüm sektörlerde önemli pazar paylarına sahibiz; birçoğunda önemlipazar payı artışları sağladık. 2012 ve 2013 yılında gerçekleştirdiğimiz ve başlattığımızyatırımlar bizi daha güçlü bir şekilde geleceğe taşıyor.” dedi.

Yiğitbaşı,“Mutlu çalışanlara sahip ve potansiyel adaylar için de en çok çalışılmakistenen kurumlardan biri olmak, bizim için çok önemli. İnsan kaynaklarıpolitikalarımız, kurum içinden terfi sistemimiz, yöneticisini yetiştiren birkurum olmamız, artan çalışan memnuniyetimiz ile hedeflerimize ulaşıyoruz.” sözleriyleTürk iş dünyasına örnek olan çalışan memnuniyeti çalışmalarından da bahsetti.

“En değerli varlığımız insan kaynağımız”
Yaşar Topluluğu’nun hedeflerine ulaşması için inancının,yeteneğinin ve insan kaynağının tam ve yeterli olduğunun altını çizen, YaşarHolding İcra Başkanı Mehmet Aktaş, “En değerli varlığımızın insan kaynağımız.Aklını, kalbini ve emeğini Yaşar Topluluğu’nun gelişimi için adayan tümçalışanlarımıza teşekkür ederim. Yaşar Topluluğu’nun kurucularından aldığı güçve destek ile çalışanlarının azimli çalışmaları şirketlerimizi ve markalarımızıgeleceğe güvenle taşıyacak’’ şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bedavaya versekte alan yok

23 Nisan'da koltuklar çocuklara emanet

Dünya Türk Doğal Taşını Almaya Geldi

Cennet meyvesi kuru incirde sezonun ilk yarısında ihracat yüzde 21 arttı

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

Arşiv