Selvitopu'na Azeri dernekten dostluk ödülü

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Azerbaycan Kardeşlik ve İşbirliği Derneği tarafından her yıl düzenlenen Azerbaycan Dostu Ödülü'ne layık görüldü.

  • 0
  • 459
Selvitopu'na Azeri dernekten dostluk ödülü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Azerbaycan Kardeşlik ve İşbirliği Derneği tarafından her yıl düzenlenen Azerbaycan Dostu Ödülü'ne layık görüldü. Başkan Selvitopu'na ödülü Dernek Başkanı Dr. Asıf Kurban ve yönetim kurulu tarafından verildi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Azerbaycan Kardeşlik ve İşbirliği Derneği Başkanı ve Dünya Azerbaycanlıları Kongresi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Asıf Kurban ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ziyarete Azerbaycan Kardeşlik ve İşbirliği Derneği Başkan Yardımcısı Cavit Aliyev, Kadın Kolları Başkanı Tara Karaman ve yönetim kurulu üyesi Kenan Kerimli de katıldı.

Azerbaycan'ı ve halkını unutmadı
 Dernek olarak her yıl Azerbaycan ve halkı için çalışmalarda bulunan kişilere bu ödülü verdiklerini belirten Kurban, Başkan Selvitopu'nun da dernek tarafından ödüle layık görülen 4 kişiden biri olduğunu söyledi. Karabağlar ilçesinde açılmış olan Hocalı Parkı için teşekkürlerini sunan Kurban, Başkan Selvitopu'na çalışmalarında başarılar diledi.

Oradaki acı bizim acımızdır
Dernek tarafından kendisine verilen ödülden onur duyduğunu belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise, öncelikle insanların insanca ve kardeşçe yaşamasını savunduklarını ifade etti. Hocalı Katliamı'nda yaşananların unutulmaması adına Karabağlar'da bir park yaptıklarını hatırlatan  Başkan Selvitopu, "Orada bir acı yaşandıysa bu bizimde acımız. Biz bunları sahiplenmezsek, kim sahiplenecek? Bu, bizim toplumumuzun yaşadığı çok üzücü olaylardandır. Diğer ülkeler en basit sorunu çok abartarak karşımıza getirebiliyorlar, biz yaşanmış bir olayı, çekilen acıları unutmamamız lazım. En azından gelecek için unutmamamız lazım. Yoksa insanlara kin gütmek amacıyla değil. Biz kardeşliği savunuyoruz, insanların insanca yaşamasını savunuyoruz." dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv